Kayıp polis memurunun şüpheli ölümü

Osmaniye'de altı gün önce şüpheli bir şekilde kaybolan polis memuru ölü bulundu

Google Haberlere Abone ol
Kayıp polis memurunun şüpheli ölümü
Osmaniye’de salı günü aniden ortadan kaybolan 42 yaşındaki polis memuru Murat Şişkin, bugün ölü olarak bulundu. Ailesi tarafından kayıp ilan verilerek aranan polis memurunun başından vurulmuş bir şekilde öldüğü görüldü. 

Osmaniye'de salı günü eşi doğum yaptığı için izne ayrılan Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube'de görevli 15 yıllık polis Murat Şişkin, dün akşam eve gitmedi. Polis memuru Şişkin'in telefonları da açmaması üzerine aile Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusu yaptı.

CESEDİ VE OTOMOBİLİ AYRI YERLERDE BULUNDU

Polis tarafından başlatılan arama çalışmalarında, il merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Kumarlı Köyü yakınlarında Murat Şişkin'in otomobili bulundu. Üç kilometre uzağında da, zeytin bahçesinde Murat Şişkin'in cesediyle karşılaştıldı. Yapılan incelemede başından vurularak hayatını kaybettiği saptanan polisin cesedinin yanında bir de tabanca bulundu.

Polis Murat Şişkin'in cenazesi, Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları ardından Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunun yapılacak soruşturma ve otopsi sonunda ortaya çıkacağı belirtildi.

Öte yandan, polis memurunun üç çocuk sahibi olduğu öğrenildi. 

Yorumlar