Kayıp kız çocuğu 'kuyu'da bulundu

Altı yaşındaki kız çocuğu Fatih'te bir kuyuda bulunarak, polis ekipleri tarafından kurtarıldı

Google Haberlere Abone ol
Kayıp kız çocuğu 'kuyu'da bulundu

Ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan 6 yaşındaki kız çocuğu Fatih'te metruk alandaki bir kuyuda bulunarak, polis ekipleri tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, dün 6 yaşındaki Nazlı Yakut Fatih'te evinin önünde oyun oynarken ortadan kayboldu.

Ailesinin Fatih Polis Merkezi'ne kayıp başvurusunda bulunmasının ardından olayla ilgili çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Kamera görüntülerinden yola çıkarak arama çalışmalarını sürdüren ekipler Yakut'un Küçük Ayasofya Mahallesi'nde metruk bir alanda bulunan eski bir hamamın kuyusuna düştüğünü tespit etti.

Polis ekiplerinin halat yardımıyla kuyudan çıkardığı 6 yaşındaki kız çocuğu olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, ambulansla Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Yakut'un erik toplamak için o alana geldiği, daha sonra kuyuya düştüğü, geceyi baygın bir halde kuyuda geçirdiği ve korktuğu için seslenemediği tespit edildi.

Arama çalışmaları İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın koordinesinde gerçekleşirken, Çalışkan'ın sürekli olay hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

Yorumlar