Kapadokya-İzmir uçak seferi başladı

Anadolu Jet, Adnan Menderes Havalimanı’ndan Kapadokya’ya uçak seferlerini başlattı

Google Haberlere Abone ol
Kapadokya-İzmir uçak seferi başladı

Anadolu Jet, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Kapadokya’ya uçak seferlerini başlattı.
Yaz tarifesinin noktalanacağı ekim ayına kadar haftanın 4 günü gerçekleşecek İzmir-Nevşehir karşılıklı uçak seferinin ilki yapıldı.

Kapadokya-İzmir uçuşları, pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri Kapadokya Havalimanı'ndan 18.30, Adnan Menderes Havalimanı'ndan da 20.35'te gerçekleştirilecek.

Kapadokya Havalimanı Müdürü Mehmet Muslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doluluk oranının beklentilerin üzerinde olduğunu belirtti.

İlk etapta İzmir seferinin Antalya'ya göre daha çok rağbet gördüğünü aktaran Muslu, İzmir ve Antalya uçuşlarıyla haftada 46 uçak trafiği ve 92 uçak seferine ulaştıklarını ifade etti.

Muslu, 27 Mart’ta başlayan yaz tarifesinin 29 Ekim'e kadar süreceğini vurgulayarak, şunları söyledi:"Yaz tarifesinde, Nevşehir- İstanbul karşılıklı uçuşlarımız, Türk Hava Yolları ile günde 3 sefer, Anadolu Jet ile haftada 4 sefer, Pegasus ile haziran ayına kadar haftada 5 sefer, hazirandan sonra 29 Ekim 2016'ya kadar her gün 1 sefer olarak gerçekleştirilecek. Nevşehir-Antalya uçuşlarımız ise yaz tarifemizde karşılıklı olarak günde 1 kez gerçekleştirilecek. Nevşehir-İzmir uçuşlarımız ise haftada 4 sefer gerçekleştirilecek. Antalya ile İzmir seferlerinin başlamasıyla haftada 46 uçak trafiği ve 92 uçak seferine ulaşacağız."

Yorumlar