İstanbul'da silahlı saldırı: 2 ölü

Güngören'de üç kişinin içinde bulunduğu araç silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda iki kişi hayatını kaybetti

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da silahlı saldırı: 2 ölü

İstanbul Güngören'de kimliği belirsiz kişi yada kişiler seyir halindeki aracı kurşun yağmuruna tuttu. Saldırı sonrası araçta bulunan 3 kişiden biri kaçarken diğer iki kişi hayatını kaybetti.

Olay, Akıncılar Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Akşam saat 22:15 sıralarında kimliği belirsiz kişi yada kişiler, İnönü Caddesi üzerinde içinde 3 kişinin bulunduğu seyir halindeki 34 JY 3731 plakalı aracı durdurarak kurşun yağmuruna tuttu. Saldırı sonrası otomobili kullanan Fırat Kızıltay araç içersinde, Ethem Sasa ise araçtan yaralı halde kaçarken kaldırımda hayatını kaybetti. Ayrıca aracın arka koltuğunda oturan ve ismi öğrenilemeyen bir kişinin de saldırı sonrası kaçtığı öğrenildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, sağlık akipleri de saldırı sonrası vurulan kişilerin hayatlarını kaybettiğini belirledi.

POLİS DETAYLI İNCELEME YAPTI

Saldırı sonrası polis ekipleri olay yerine şerit çekerek caddeyi araç trafiğine kapattı. Polis araç üzerinde detaylı inceleme çalışması yaparken, çevredeki vatandaşların ve görgü tanıklarının ifadesine başvurduğu görüldü. Polis ekipleri olayı gerçekleştiren kişi yada kişileri yakalamak çevredeki işyerlerin güvenlik kameralarını detaylı incelediği öğrenildi.

SİLAHLI SALDIRI GÜVENLİK KAMERASINDA

Saldırı sonrası, 3 kişinin otomobilde uğradıkları silahla vurulma anı bir işyerinin güvenlik kamerası görüntüleriyle ortaya çıktı. Görüntülerde seyir halideki beyaz bir aracın bir anda durduğu görülüyor. Daha sonra duran aracın geri geri hareket etmesiyle aracın sol ön kapısından bir kişinin kaçtığı, sağ ön kapıdan ikinci bir kişinin kaçtığı görülüyor. Ayrıca ön sağ kapıdan inen yaralı kişinin eliyle karnını tuttuğu da güvenlik kamerası görüntülerine yansıyor. Saldırı sonrası hayatını kaybedenler cenaze aracıyla Adli Tıp Morguna kaldırılırken, polis ekipleri de olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.

Yorumlar