İkinci kattan düşürdüğü bebeğinin ardından atladı

Samsun'da 15 aylık bebeğini severken hastanenin 2'nci katının penceresinden düşüren baba, çocuğunun peşinden atladı. Olayda, 15 aylık bebek ağır yaralanırken baba yara almadan kurtuldu.

Google Haberlere Abone ol
İkinci kattan düşürdüğü bebeğinin ardından atladı

Samsun'da ishal teşhisiyle hastaneye kaldırılan 15 aylık bebeği severken hastanenin 2'nci katının penceresinden düşüren baba, çocuğunun peşinden atladı.

Alınan bilgiye göre, anne Özlem Deniz, 15 aylık kızı Yağmur Deniz'i rahatsızlanınca Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü. Doktorlar tarafından muayene edilen ve ishal teşhisi konulan bebek, hastanenin 2'nci katındaki Süt Çocuk Servisi'ne yatırıldı.

Çocuğunun hastaneye yatırıldığını öğrenen baba Ünal Deniz, kızının yanına geldi. Daha sonra baba, çocuğunu kucağına alıp severken cam kenarına yaklaştı ve çocuğunu 2'nci kattaki pencereden beton zemine düşürdü. Çocuğunun düştüğünü gören baba da panikle bebeğin peşinden aşağıya atladı.

Ağır yaralanan bebek, hastane personelince yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ciddi olan 15 aylık bebek, daha sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Baba ise olaydan yara almadan kurtuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar