Fatih At Pazarı'nda uyuşturucu operasyonu

İstanbul merkezli beş ayrı şehirde uyuşturucu çetelerine yönelik helikopter destekli operasyon düzenlendi

Google Haberlere Abone ol
Fatih At Pazarı'nda uyuşturucu operasyonu
Uyuşturucu çetelerine yönelik bu sabah İstanbul merkezli beş ayrı şehirde operasyon başlatıldı. İstanbul'un altı farklı ilçesinde yaklaşık 40 adrese düzenlenen operasyonlara helikopterler ed eşlik ederken, şu ana kadar 20 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu ve paraya el kondu. Arama yapılan yerler arasında Fatih At Pazarı'nda bir nargile kafe de yer aldı. 

İstanbul'da, 5 ili kapsayan uyuşturucu kaçakçılarına yönelik helikopter destekli operasyon kapsamında 20 kişi gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu kaçakçılığı ve sokak satıcılığı yaptıkları öne sürülen şüphelilerin yakalanması için İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Edirne'de ortaklaşa operasyon gerçekleştirdi.



Özel Harekat polisleri ve polis helikopterinin de destek verdiği çalışmalar kapsamında, İstanbul'da başta Fatih, Esenler, Silivri, Beylikdüzü, Tuzla ve Esenyurt'ta tespit edilen 40 adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda kadınların da bulunduğu 20 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, bir miktar uyuşturucu ile ruhsatsız silahlar ele geçirildi. Ayrıca, uyuşturucu ticaretinden elde edilen bir miktar paraya da el konuldu.

Polis ekipleri, uyuşturucu satıldığı iddia edilen Fatih At Pazarı'ndaki bir nargile kafede de detaylı arama yaptı.



Gözaltına alınanlardan bazıları, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Yorumlar