Emekli polise işlem yapmayan müdüre soruşturma

Isparta'da bir cenaze töreninde devlet kurumlarını aşağılayan emekli emniyet müdür yardımcısı hakkında gerekli işlemi yapmayan emniyet amiri hakkında soruşturma başlatıldı

Google Haberlere Abone ol
Emekli polise işlem yapmayan müdüre soruşturma

Isparta'nın Sütçüler ilçesinde bir cenaze töreninde devlet kurumlarını aşağılayan emekli emniyet müdür yardımcısıyla ilgili işlem yapmayan emniyet amiri hakkında soruşturma açıldı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü, eski Sütçüler İlçe Emniyet Amiri M.Y'nin görevi sırasında katıldığı bir cenazede, emekli emniyet müdür yardımcısı A.S.Ö'nün devlet organlarını aşağılamasına sessiz kaldığı ve sonrasında da A.S.Ö. hakkında işlem yapmadığı bilgisi üzerine çalışma başlatıldı.

Yapılan incelemede, emniyet amirinin, A.S.Ö'nün devlet organlarını aşağılamasına sessiz kaldığının belirlenmesi üzerine "suçu bildirmeme" gerekçesiyle hakkında hakkında idari ve adli soruşturma başlatıldı.

Halen Isparta Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevini sürdüren M.Y. hakkında yürütülen idari soruşturma kapsamında meslekten ihraç istemiyle hazırlanan dosyası, Emniyet Gene Müdürlüğüne gönderildi. M.Y. hakkında adli sürecin ise devam ettiği bildirildi.

Söz konusu cenaze töreninde devlet organlarını aşağıladığı belirlenen emekli emniyet müdür yardımcısı A.S.Ö. hakkında ise adli süreç başlatıldı.

Yorumlar