Diyarbakırlı şehit polisin evinde yas

PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan Diyarbakırlı polis Dündar'ın ailesi büyük üzüntü içinde.

Google Haberlere Abone ol
Diyarbakırlı şehit polisin evinde yas

Mardin'in Nusaybin ilçesindeki terör saldırısında şehit olan Diyarbakırlı polis Murat Dündar'ın ailesi, büyük üzüntü yaşıyor.

PKK'lı teröristlerin sabah saatlerinde bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesi nüfusuna kayıtlı 35 yaşındaki polis memuru Dündar'ın ağabeyi Yaşar Dündar ve yakınları, olayı duyar duymaz Mardin'e gitti.

AA muhabirinin telefonla ulaştığı şehidin ağabeyi Dündar, kardeşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

Dündar, yaşanan acının son olmasını dileyerek "Bizim yüreğimiz yandı, başkasının canı yanmasın. Bu kan bitsin, kaderimizde bu da varmış" diye konuştu.

Anne ve babalarının yıllar önce hayatını kaybettiğini anlatan Dündar, sosyal bilgiler öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra polisliği tercih eden kardeşinin evli ve 2 yaşında bir kız çocuğu babası olduğunu ifade etti.

Şehidin cenazesinin, Mardin'de düzenlenecek törenin ardından Çüngüş'ün Aydınlı köyünde defnedileceği öğrenildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda 2 polis şehit olmuş, aralarında sivillerin de bulunduğu 35 kişi yaralanmıştı.

Yorumlar