Çocuğu darbeden esnaf gözaltında

İzmir'de Suriyeli olduğu belirtilen çocuğu kaldırıp yere vuran esnaf gözaltına alındı

Google Haberlere Abone ol
Çocuğu darbeden esnaf gözaltında
İzmir'de "Mantocular Sokağı" olarak da bilinen Kemeraltı İpek Pazarı Caddesi'nde tezgahlı bisikletiyle seyyar satıcılık yapan kişi, 5 yaşlarındaki bir çocuğu darp etti. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Güven timleri satıcıyı evinde gözaltına aldı

Olay, sokaktaki bir iş yerinin güvenlik kameralarınca görüntülendi. Kemeraltı İpek Pazarı Caddesi'nde sabah saatlerinde gerçekleşen olayın görüntülerinin basında yer almasının ardından çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Güven timleri, Musa D'yi (36) evinde gözaltına aldı. Hakkında "kasten yaralama" iddiasıyla işlem başlatılan zanlının polis merkezinde ifadesi alınıyor.

Kayıtlara göre, seyyar satıcı, bisikletinin selesini tutarak kendisine rahatsızlık verdiğini iddia ettiği çocuğun peşinden koşuyor. Yakaladığı çocuğu havaya kaldırıp yere fırlatan seyyar satıcıya, çevredeki vatandaşlar ve esnaf tepki gösteriyor. Seyyar satıcı bunun üzerine sokaktan uzaklaşırken, çocuk ise esnaf tarafından sakinleştirildikten sonra olay yerinden ayrılıyor.

Yorumlar