Bursa'daki patlamada ağır yaralı yok

Bursa'da dün meydana gelen canlı bomba saldırısında yaralananların durumunun iyi olduğu açıklandı

Google Haberlere Abone ol
Bursa'daki patlamada ağır yaralı yok
Bursa Ulu Camii önünde dün düzenlenen canlı bomba saldırısında yaralananlarla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, saldırının meydana geldiği Ulu Cami'nin batı kapısı civarında incelemelerde bulundu, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız'dan bilgi aldı. 

Daha sonra Muradiye Devlet Hastanesindeki yaralıları ziyaret eden Karaloğlu, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, patlamada yaralanan 8 yaralının çeşitli hastanelerde yatarak tedavi gördüğünü söyledi.

Hiçbir yaralının hayati tehlikesi bulunmadığına işaret eden Karaloğlu, "Hayati tehlikesi olan yaralımız yok, şükürler olsun. Bir kısmının çok hafif işitmeye bağlı problemleri, bir kısmında travmatik problemler var." diye konuştu.

Teröristin kimliği ve örgütüyle ilgili çalışmaların sürdüğünü bildiren Karaloğlu, netleştikçe bilgilerin kamuoyu ile paylaşılacağını kaydetti. Karaloğlu, "Teröristlerin 3 kişi oldukları söyleniyor" sözleri üzerine, "Hayır, tek kişi terörist. Tek kadın, kendisini parçalayan tek bir terörist. Bunlar, o patlama esnasında vatandaşların panik olarak gördüğü şeylerdir. Bizim tespitimiz, şu an için tek kişi ama çalışmalar devam ediyor." dedi.

Yorumlar