Bolu Dağı'nda bayram yoğunluğu

Bayram için yollara koyulan tatilciler, Düzce ve Bolu TEM otoyolunda araç yoğunluğuna neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
Bolu Dağı'nda bayram yoğunluğu
Kurban Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler, TEM otoyolunun Düzce ve Bolu kesiminde akıcı yoğunluk oluşturdu.

Bayram tatilinin 9 gün olmasını fırsat bilen tatilcilerin yola çıkmasıyla TEM otoyolunda yoğunluk arttı.

Tatilciler nedeniyle TEM otoyolunun Düzce kavşağı ile Bolu Dağı Tüneli arasında da araç yoğunluğu oluşmaya başladı.

Kaynaşlı, Sarıçökek, Bakacak, 1, 2 ve 3'üncü viyadükler ile Bolu Dağı Tüneli arasında özellikle Ankara istikametinde akıcı araç yoğunluğu arttı.

Trafik ekipleri, yoğunluğun gün boyu ve yarın akşam saatlerine kadar devam etmesinin beklendiğini, herhangi bir kaza yaşanmazsa trafikte tıkanma beklenmediğini kaydetti.

Bolu

Kurban Bayramı tatili için yola çıkan tatilcilerin karıştığı maddi hasarlı trafik kazaları nedeniyle TEM otoyolunun Bolu kesiminde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Kurban Bayramı tatili için TEM otoyolundan Ankara istikametine seyreden araçların oluşturduğu yoğunluk arttı. Otoyolun Rüzgarlı Köprüsü ile Bolu Doğu Kavşağında meydana gelen maddi hasarlı trafik kazaları nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanmaya başlarken kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Trafik ve karayolları ekipleri tarafından kaza yapan araçlar kaldırıldı. Araçların kaldırılması ile birlikte ekipler yolu 3 şerit olarak açtı.

Kazaların sürücü hatalarından kaynaklandığını ifade eden trafik ekipleri, uykusuz, yorgun ve dikkatsiz sürücüler nedeniyle zaman zaman maddi hasarlı trafik kazalarının meydana geldiğini, bu kazaların yolun ulaşıma kapanmasına neden olduğunu ve binlerce sürücünün mağdur olduğunu belirttiler.

Yorumlar