Bir saldırı da Nusaybin'de: 1 şehit, 7 yaralı

Nusaybin ilçesinde içinde gazetecilerin de bulunduğu polis aracına bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 1 polis şehit olurken aralarında gazetecilerin de bulunduğu 7 kişi yaralandı

Google Haberlere Abone ol
Bir saldırı da Nusaybin'de: 1 şehit, 7 yaralı

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde devam eden operasyonla ilgili haber yapmaya gelen gazetecilerin de içinde bulunduğu zırhlı araca PKK'lı teröristlerin düzenlediği bombalı saldırıda 1 güvenlik görevlisi şehit oldu, 7 kişi yaralandı.

14 Mart tarihinden itibaren uygulanan sokağa çıkma yasağıyla birlikte başlayan ve polis ile jandarma özel harekat timlerinin ortak yürüttüğü operasyon devam ediyor. Bugün haber yapmak ve görüntü almak isteyen bir grup gazetecinin de içerisinde bulunduğu zırhlı araç, saat 16.00 sıralarında Dicle Mahallesi'ndeki bir sokaktan geçerken, PKK'lıların yola yerleştirdiği el yapımı patlayıcı infilak ettirildi.

Patlamada, zırhlı araçta bulunan gazeteci ve güvenlik görevlilerinin de aralarında bulunduğu 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, durumu ağır olan 1 güvenlik görevlisi şehit oldu. Yaralı 7 kişi Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yorumlar