Bir PKK'lı da Kütahya'da yakalandı

Afyon'da bugün düzenlenen operasyonla yakalanan bir PKK'lıdan sonra Kütahya'da da benzer bir operasyon düzenlendi. Kütahya'da yakalanan ismin örgütün bombalama elemanı olduğu belirtildi

Google Haberlere Abone ol
Bir PKK'lı da Kütahya'da yakalandı

PKK terör örgütü üyesi olduğu, Mardin’in Dargeçit İlçesi’nde tuzaklama ve bombalama faaliyetlerine katıldığı iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkartılan 26 yaşındaki G.G. adlı kadın, Kütahya’da yakalandı.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile Asayiş Şubesi ekiplerinin ortaklaşa yaptıkları çalışma neticesinde sahte kimlikle Fuat Paşa Mahallesi’ndeki bir apartmanın dubleks dairesinde kalan G.G. yakalandı.

Polislere kendisini A.G. olarak tanıtıp sahte kimlik veren G.G. gözaltına alındı. Polisler, parmak izi incelemesinde gözaltına aldıkları kadının A.G. değil PKK terör örgütü üyesi olmak, Dargeçit’te tuzaklama ve bombalama olayına karışmak suçlarından Mardin Sulh Ceza Mahkemesi’nce hakkında yakalama kararı çıkartılan G.G. olduğunu belirledi.

G.G., sorgulamasında sahte kimlik kullandığını itiraf etti. G.G.’nin sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Afyon'da da bugün örgütün üst düzey isimlerinden olduğu belirtilen bir kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

Yorumlar