Adana'da tam teçhizatlı saldırgan yakalandı

Uzun namlulu silah ve tabancayla ateş açılması sonucu bir kişinin ölmesi, bir kişinin de yaralanmasıyla ilgili bir şüpheli, çelik yelekli ve silahlı halde yakalandı

Google Haberlere Abone ol
Adana'da tam teçhizatlı saldırgan yakalandı
Adana'da, seyir halindeki hafif ticari araca silahla ateş açılması sonucu bir kişinin yaşamını yitirmesi, bir kişinin de yaralanması olayıyla ilgili bir zanlı, çelik yelekli ve silahlı şekilde gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, merkez Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi'nde, 27 gün önce seyir halindeki 01 CUP 77 plakalı hafif ticari araca tabanca ve uzun namlulu silahla ateş açılması sonucu araçtaki Uğur Polat'ın ölmesi, Abdulselam Saygılı'nın yaralanmasıyla ilgili soruşturma kapsamında aranan zanlı Celal D'yi yakalamak için Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde operasyon düzenledi.

Celal D, polis ekiplerini görünce otomobille kaçmaya çalıştı. Motorlu yunus ekipleri, takip sonucu zanlıyı yakaladı. Gözaltına alınan zanlının çelik yelekli olduğu ve üzerinde bir tabanca bulunduğu belirlendi. Öte yandan zanlının, kaçtığı sırada yanındaki kalaşnikof silah attığı da tespit edildi.
Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlının, cezaevi firarisi olduğu, başka bir cinayet olayından 12,5 yıl hapis cezasıyla arandığı ve hakkında 7 suçtan yakalama kararı bulunduğu belirtildi.

Atakent Mahallesi'nde, 12 Nisan'da 01 CUP 77 plakalı hafif ticari araca seyir halindeyken uzun namlulu silah ve tabancayla ateş açılmış, araçta bulunan Uğur Polat hayatını kaybetmiş, Abdulselam Saygılı ise yaralanmıştı.

Yorumlar