Uşak’ta yatay mimariyle yenilenen 81 iş yeri satışa sunuluyor

Türkiye’nin yatay mimarideki örnek projeleri arasında yer alan, yeni yaşam alanı Uşak Kentsel Yenileme Projesinde 81 adet iş yeri 2 Kasım 2017 Perşembe günü yapılacak açık arttırma ile alıcılarıyla buluşacak.Emlak Yönetimi, Başbakanlık...

Google Haberlere Abone ol
Uşak’ta yatay mimariyle yenilenen 81 iş yeri satışa sunuluyor

Türkiye’nin yatay mimarideki örnek projeleri arasında yer alan, yeni yaşam alanı Uşak Kentsel Yenileme Projesinde 81 adet iş yeri 2 Kasım 2017 Perşembe günü yapılacak açık arttırma ile alıcılarıyla buluşacak.

Emlak Yönetimi, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın mülkiyetinde bulunan, Uşak’taki 81 dükkân için düzenlenecek açık artırmaya çok sayıda alıcının rağbet göstermesi tahmin ediliyor.

Dükkân satışları açık arttırmayla saat 12.30’da, Emlak Yönetimi’nin himayesinde gerçekleştirilecek. İş yerleri 88 bin TL’den başlayan fiyatlarla, yüzde 25 peşin ve 120 ay vadeli olarak satışa sunulacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da dile getirdiği yatay mimarinin en iyi örnekleri arasında yer alan, Türkiye’nin konuttan ticari ve yaşam alanına dönüşümün ilk örneği Uşak Kentsel Yenileme her yönüyle alıcılarına kapılarını aralayacak.

Ortasından geçen Dokuzsele Deresi ile de bambaşka bir görünüm kazanan, çeşitli iş kollarına ev sahipliği yapacak iş yerleri 30 metrekareden 472 metrekareye kadar tercihlerle alıcılara sunulacak.

Yorumlar