AK Partili Şahin Tin: " Türkiye’nin büyümesine mani olmak isteyenler her zaman işbaşında olacak"

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 15 yıllık AK Parti iktidarını değerlendirdi. 3 Kasım 2002 tarihinde Türk milletinin tüm engellemeleri elinin tersiyle iterek ışıkları yaktığını belirten Tin, karanlıkları aydınlattığını ve Anadolu’nun...

Google Haberlere Abone ol
AK Partili Şahin Tin: " Türkiye’nin büyümesine mani olmak isteyenler her zaman işbaşında olacak"

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 15 yıllık AK Parti iktidarını değerlendirdi. 3 Kasım 2002 tarihinde Türk milletinin tüm engellemeleri elinin tersiyle iterek ışıkları yaktığını belirten Tin, karanlıkları aydınlattığını ve Anadolu’nun bir diriliş destanı yazdığını söyledi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti’nin iktidara gelişinin 15. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı. AK Parti’nin Türkiye’yi yeniden inşa ettiğini kaydeden Tin, kısır siyasi çekişmelerin, devalüasyonların, aşırı faizler ve ekonomik krizlerin olduğu bir ülkenin 3 Kasım 2002’de milletin kurduğu iktidar ile aydınlık bir sabaha uyandığını dile getirdi. Tin, bundan 2 yıl önce 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerden bu yana hükümet olarak, TBMM Genel kurulunda 49 Kanun teklifini kanunlaştırdıklarını, 333 uluslararası anlaşmayı, 2 bin 500’ün üzerinde kanun maddesini görüşerek onayladıklarını söyledi.

Milletvekili Şahin Tin, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN için birileri ‘Muhtar bile olamaz’ derken, onun liderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti, kuruluşundan yaklaşık 15 ay sonra girdiği ilk seçim olan 3 Kasım 2002 genel seçimlerinde tek başına iktidar oldu. 3 Kasım 2002 tarihi ülkemiz ve milletimiz için bir milat oldu. Milletimiz kendi iktidarına kavuştu, efendi değil hizmetkâr olma şuuru ile gece gündüz çalışan bir partiyi AK Parti’yi iktidara taşıdı. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarının öncülüğünde ekonomiden ulaşıma, eğitimden kültüre, sanayiden tarıma, sağlıktan turizme, her alanda hizmet destanları yazan partimiz aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip oldu.”

Türkiye’nin büyümesine mani olmak isteyenlerin her zaman işbaşında olduğunu söyleyen Milletvekili Şahin Tin, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortaya attıkları 367 garabeti ile millet iradesine ket vurmaya çalıştılar. Gezi olayları ile ülkemizi yakıp yıkmaya kalktılar. 17-25 Aralık operasyonu ile emniyet ve hukuk üzerinden siyasete ayar veremeye çalıştılar. Adı her ne olursa olsun her türlü terör örgütünü ülkemizin üzerine saldılar, huzurumuza saldırdılar. Son olarak da 15 Temmuz hain darbe girişimi ile millet iradesini hiçe sayıp tanklarla, uçaklarla bu ülkenin istikbal ve istiklaline kast ettiler. Ancak milletimizin sağduyusu ve iradesi ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşu sayesinde başarılı olamadılar ve asla olamayacaklar. Bizlerde bu kutlu yürüyüşümüzde ne çıktığımız yoldan döndük ne de doğru bildiğimiz hak davamızdan vaz geçtik” diye konuştu.

Yorumlar