Körfez Belediyesi 3 bin aşure dağıttı

Körfez Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçe genelinde kurulan çeşitli noktalarda 3 bin adeta aşure dağıttı.Körfez Belediyesi, her yıl olduğu gibi Muharrem ayı dolayısıyla ilçe genelinde kurulan 3 ayrı...

Google Haberlere Abone ol
Körfez Belediyesi 3 bin aşure dağıttı

Körfez Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçe genelinde kurulan çeşitli noktalarda 3 bin adeta aşure dağıttı.

Körfez Belediyesi, her yıl olduğu gibi Muharrem ayı dolayısıyla ilçe genelinde kurulan 3 ayrı noktada halka aşure dağıttı. İlk dağıtım noktası Tütünçiftlik Viyadük altında kuruldu. Buradaki aşure dağıtımına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Başkan Yardımcısı İsa Taş, İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe genelinde 3 noktada 3 bin aşure dağıtımı gerçekleştirildiğini belirten Başkan İsmail Baran, Muharrem ayının dayanışma, paylaşma ve muhabbet ayı olduğunu vurgulayarak, “Aşure birçok çeşidin bir araya gelmesiyle oluşan, çok lezzetli bir tatlıdır. Bu bizlere farklılıklarımızla beraber bir arada yaşama kültürünün lezzetini anımsatır. Bu yüzden bugünün anlamı çok değerlidir” dedi.

Yorumlar