Buka Sofa Adana’da Gizerler AVM’de açıldı

İstanbul’da 3 yıl önce kurulan ancak son 1 yıldır mobilya pazarının içerisinde olan Buka Sofa mobilya Adana’da açıldı. Buka Sofa Genel Müdürü Gamze Stöger, “Koltuğun fiyatını kendiniz yaratıyorsunuz. İster ucuz, ister pahalı kumaş...

Google Haberlere Abone ol
Buka Sofa Adana’da Gizerler AVM’de açıldı

İstanbul’da 3 yıl önce kurulan ancak son 1 yıldır mobilya pazarının içerisinde olan Buka Sofa mobilya Adana’da açıldı. Buka Sofa Genel Müdürü Gamze Stöger, “Koltuğun fiyatını kendiniz yaratıyorsunuz. İster ucuz, ister pahalı kumaş alarak fiyatları belirleyebilirsiniz” dedi.

Gizerler AVM’nin ikinci katına açılan Buka Sofa mobilya için bir tanıtım etkinliği düzelendi. Kolay değişebilen kılıflar ile farklılaşan mobilya markası Buka Sofa kanepe, koltuk takımları, sehpa, yemek odaları, dekoratif yastıklar, halı, kilim ve ev aksesuarları gibi çeşitli ürünleriyle davetlilere sunuldu. Ayrıca açılışa özel yüzde 20 indirim ve ikinci kılıfa yüzde 40 indirim yapıldı.

Etkinlikte Gizerler A.Ş tarafından davetlilere pop caz sanatçısı Tuğba ve orkestrasının canlı müziği eşliğinde davetlilere kahve ve çay ikramı yapıldı.

“Hedef 15 mağaza”

Buka Sofa Genel Müdürü Gamze Stöger, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ocak ayına kadar Türkiye genelinde 15 mağaza açmak istediklerini belirterek, “İlk önce İstanbul’da 2 mağaza açtık. Sonra ise bayileşme süreciyle devam ediyoruz. Şu anda toplam kendi mağazalarımızda dahil 9 mağazayız. Diyarbakır ve Batman’da da önümüzdeki aylarda 2 mağaza açacağız. Hedefimiz Ocak ayına kadar 15 mağazaya ulaşmak” diye konuştu.

“Müşteriye özel tasarım”

Firma konseptinin alışılagelmişin dışında olduğunu kaydeden Stöger, daha sonra şu ifadeleri kullandı:

“Müşteriye özel tasarım yapıyoruz. Kılıf sistemiyiz ama kılıf gibi gözükmüyoruz. Döşeme gibi gözüküyoruz. Herşey lego sistemi. Koltuk 3-4’e bölünüyor sonra giydirilip tekrar birleştiriliyor. Bir koltuğu 14-15 farklı kumaştan alabiliyorsunuz. 9-10 değişik ebattan alabiliyorsunuz. Koltuğun fiyatını kendiniz yaratıyorsunuz. İster ucuz, ister pahalı kumaş alarak fiyatları belirleyebilirsiniz.”

“Mağazamızı zenginleştirmeye çalışıyoruz”

Gizerler A.Ş. Genel Müdür Cüneyt Gizer ise, “63 yıldır dayanıklı tüketimde beyaz eşya, gıda, hazır giyim, sigorta, otomotiv, inşaat, cep telefonu gibi toptan ve perakende sektörlerinde hizmet veriyoruz. Gizerler olarak eski ve köklü bir marka olmanın yanı sıra en yeni ve güvenilir markaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. Buka Sofa da, yeni ve dinamik bir marka. Ürünleri de bize ve mağazamıza uyduğu için iş birliği içine girdik. Sadece Buka Sofa değil; çeşitli markalarla da iş birliğine girerek, mağazamızı zenginleştirmeye çalışıyoruz” dedi.

“Sevilen markalarla donatılacak”

Gizerler AVM’yi sevilen markalarla donatmak için çalışmalar yaptıklarını belirten Gizer, “İnsanlar artık ürünleri deneyimleme ihtiyacı hissediyor. Biz de bu yeni trende uyum sağlamaya çalışıyoruz ve Gizerler AVM’yi sevilen markalarla shop in shop modeline dönüştürüyoruz. Mesela, ankastre mutfaklarımızı yenileyerek, Beko’nun çok güzel bir deneyimleme mutfağını yaptırdık. Bu şekilde mağazamıza yeni bir soluk getirdik. İleri ki dönemlerde de bu tarz etkinlikleri daha sık yapacağız” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen lansmana Buka Sofa Proje Müdürü Hans Stöger ve çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı.

Yorumlar