Bulgaristan heyeti Sakarya’da yatırımları gezdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen hizmet tanıtım gezileri devam ediyor. Bulgaristan Peterberon Okulu öğretim ve hizmet görevlilerinden oluşan heyet, Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırımları yerinde inceleme...

Google Haberlere Abone ol
Bulgaristan heyeti Sakarya’da yatırımları gezdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen hizmet tanıtım gezileri devam ediyor. Bulgaristan Peterberon Okulu öğretim ve hizmet görevlilerinden oluşan heyet, Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırımları yerinde inceleme fırsatı buldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası Birimi tarafından düzenlenen hizmet tanıtım gezileri devam ediyor. Vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarından gelen talepler üzerine gerçekleştirilen programlarda Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeler ziyaret ediliyor. Bu kapsamda son olarak Bulgaristan Peterberon Okulu öğretim ve hizmet görevlilerinden oluşan heyet, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarını yerinde inceleme fırsatı buldu. Ofis Sanat Merkezi, Kent Orkestrası, Sakarya Sanat Galerisi, Geçici Hayvan Bakımevi, Yenikent Park ve Macera Park’ı ziyaret eden misafirler, yatırımlar hakkında görevlilerden bilgiler aldı. Kent Orkestrası’nın mini konserine eşlik etti.

Bulgaristan Peterberon Okulu Tarih Öğretmeni Behçet Hüseyin, “Bu bizim Sakarya’ya ilk gelişimiz değildi. Daha önceleri de birkaç kez çocuklar için düzenlemiş olduğumuz geziler sayesinde gelmiştik. Çocuklarda burayı çok sevmiş, gezi sonunda ayrılmak istememişlerdi. Biz bugünkü geziden çok memnun kaldık. Büyükşehir’in yapmış olduğu hizmetleri yerinde görme fırsatı yakaladık. Keyifli bir gezi olduğunu söyleyebilirim. Büyükşehir Belediyesi’ne gezi dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Kardeşlik ve dostluk köprüsü adına Sakaryalıları da Bulgaristan’da görmeyi çok isteriz ve mutlaka bekleriz” dedi.

Yorumlar