TESKİ Çorlu’daki su baskınlarına son verecek

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde hemen her yağmurda su baskını yaşanan bölgelerde sorunları ortadan kaldırma girişiminde bulunan TESKİ ekipleri, bu kapsamda ilçe merkezinin İstanbul yönünden girişinde çalışma başlattı.Çorlu’da etkili...

Google Haberlere Abone ol
TESKİ Çorlu’daki su baskınlarına son verecek

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde hemen her yağmurda su baskını yaşanan bölgelerde sorunları ortadan kaldırma girişiminde bulunan TESKİ ekipleri, bu kapsamda ilçe merkezinin İstanbul yönünden girişinde çalışma başlattı.

Çorlu’da etkili olan her sağanak yağmurda su baskınlarının yaşandığı, araç geçişlerinin durma noktasına geldiği ve çevredeki iş yerlerinin su baskını ile karşı kaşıya kaldığı bölgedeki sorunu çözme adına çalışma başlatan TESKİ ekipleri kolları sıvadı.

TESKİ ekipleri, Çorlu - İstanbul yolu üzerinde ikinci el araçların satıldığı Çorlu Oto Center Mevkii ile otomobil plazalarının bulunduğu bölgede su baskınlarını önlemeye yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamla ilk olarak bölgedeki eski hatları söken ekipler, su baskınlarını önlemeye yönelik yeni yağmur suyu hatları yapıyor.

Bir süre önce başlayan çalışmaların tamamlanmasının ardından Çorlu’nun İstanbul yönünden girişinde anayol üzerinde yaşanan sorunların en aza ineceği ve hatta ortadan kalkacağı kaydedildi.

Yorumlar