Darıca bilgi evleri öğrencileri üniversiteye hazırlıyor

Darıca Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren bilgi evleri, üniversite hazırlık kursları ile bir yandan öğrencilere etüt desteği sağlarken, diğer yandan da ailelerin bütçelerine katkı sağıyor.Bu yıl 505 öğrencinin kayıt yaptırdığı...

Google Haberlere Abone ol
Darıca bilgi evleri öğrencileri üniversiteye hazırlıyor

Darıca Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren bilgi evleri, üniversite hazırlık kursları ile bir yandan öğrencilere etüt desteği sağlarken, diğer yandan da ailelerin bütçelerine katkı sağıyor.

Bu yıl 505 öğrencinin kayıt yaptırdığı etüt sınıflarında uzman eğitmenler eşliğinde verilen derslerle öğrenciler sınavlara hazırlanırken, dönem başında yapılan deneme sınavlarındaki sonuçlara göre öğrenciler kendi branşlarında sınıflara ayrılarak üniversiteye hazırlık kurslarına başladı.

Darıca Belediyesi Bilgi Evleri’ndeki üniversiteye hazırlık kurslarının yıl boyunca süreceği öğrenildi. YGS-LYS tecrübesi olan öğretmenler tarafından verilen kurslarda öğrencilere yıl içerisinde deneme sınavları yapılacağı, ayrıca öğrencilere her dersten soru bankaları ve yaprak testler dağıtılarak öğrencilerin etüt saatlerinde öğretmenlerine sorularını sorarak bilgilerini daha da pekiştirmeleri sağlanacağı ifade edildi.

Yorumlar