Çınar Özel Öğretim Kursu, tıp fakültesine bir yılda 38 öğrenci kazandırdı

Çınar Özel Öğretim Kursu Van için görülmemiş bir başarıya imza atarak bir yılda tam 38 öğrencisinin tıp kazanmasına yardımcı oldu.2016-2017 eğitim ve öğretim yılında çok önemli bir başarı elde ettiğini söylen Çınar Özel Öğretim...

Google Haberlere Abone ol
Çınar Özel Öğretim Kursu, tıp fakültesine bir yılda 38 öğrenci kazandırdı

Çınar Özel Öğretim Kursu Van için görülmemiş bir başarıya imza atarak bir yılda tam 38 öğrencisinin tıp kazanmasına yardımcı oldu.

2016-2017 eğitim ve öğretim yılında çok önemli bir başarı elde ettiğini söylen Çınar Özel Öğretim Kursu Müdürü Ali Nemli, Çınar ailesi olarak öğrencilerin nasıl hedefe ulaştırırız, nasıl daha iyi bölümler kazandırıp bu yarışta bir üst sıraya yerleştirebiliriz kaygısı içinde gece gündüz demeden çalıştıklarının 2016-2017 eğitim öğretim döneminde ciddi bir emek ortaya koyduklarının vurgusunu yaptı.

“38 tıp kazandırdık”

İyi bir rehberlik ve motivasyonla öğrencilerini motive ettiklerini belirten Çınar Özel Öğretim Kursu Müdürü Ali Nemli, “Son birkaç yılda değil sadece 2016-2017 eğitim öğretim döneminde 38 öğrencimizi tıp fakültesine yerleştirdik. Bunun yanında 11 diş fakültesi, 11 eczacılık, 12 hukuk fakültesi ve listeye sığdıramadığımız öğretmenlikler, mimarlıklar, mühendislikler, sağlık bilimleri kazanan öğrencilerimiz var” dedi.

“Kazanmak sadece tercih yapmak değildir”

Tercih yapmakla kazanılmadığını ve önemli olanın ise istediğin yeri kazanabilmek olduğunu söyleyen Nemli, "Bu ekibe güveniyoruz ve bu kuruma güveniyoruz diye belirten öğrencilerimiz ve velilerimiz var. Bazen istemekle olmaz hedef belirlemek çok önemli. Örneğin, ilk geldiğinde kendi seviyesinin altında hedef belirleyen öğrencilerimizin her dönem hedeflerini değiştirtebiliyoruz, tamamıyla yol arkadaşlığı ederek hedeflerinde en iyi olma yolunda motivasyonu sağlıyoruz. Şu an tıp fakültesi kazanan öğrencilerimiz Türkiye geneli derece yapmış öğrencilerimizdir. Biz Çınar ailesi olarak her zaman en iyi öğretmen ile çalışma hedefi içinde olduk. Türkiye’nin çeşitli illerinden ve alanlarında marka olmuş öğretmenleri kadromuza ekledik. Kadromuzu bu şekilde tamamlayıp hedeflerimize giden yolda başarılarımızı kaydettik ve şu an bu başarı tablosuyla tüm Van halkımızın karşısındayız” dedi.

“İşimiz çok zor”

Nemli, “Şu anki tabloda gösteriyor ki işimiz çok zor. Çünkü her yılın başarısının önceki yılın başarısının üstünde olması gerekir. Türkiye’nin seçkin, başarı noktasında kendini kabul ettirmiş en iyi 7 yayını ile çalışıyoruz. Bu yayınlarımızı belirlerken kendi isteğimize göre değil zümre başkanlarımızın ve her branşın kendine belirlediği yayınlar ile çalışıyoruz” dedi.

“Doluluk oranımız yüzde 90”

Nemli, “Bugün doluluk oranımız yüzde 90’larda. Bu oran yüzde bir de olsa yüzde yüz de olsa bugünkü çalışmalarımıza aynı ciddiyetle, aynı saygınlıkla, aynı eğitim anlayışıyla devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar