Bahçesaray’da 2 gün devam eden 15 temmuz nöbeti sona erdi

Van’ın Bahçesaray Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından organize edilen ve 2 gün devam eden "15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinliği dün gece 00:30’da sona erdi.Tüm ülkede olduğu gibi Bahçesaray ilçesinde...

Google Haberlere Abone ol
Bahçesaray’da 2 gün devam eden 15 temmuz nöbeti sona erdi

Van’ın Bahçesaray Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından organize edilen ve 2 gün devam eden "15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinliği dün gece 00:30’da sona erdi.

Tüm ülkede olduğu gibi Bahçesaray ilçesinde de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinliği nöbeti 2 gün boyunca değişik etkinliklerle kutlandı. Bahçesaray Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından organize edilen, AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından desteklenen ve 2 gün devam eden demokrasi nöbeti etkinliği Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Serhat Karabektaş, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Takmaz, AK Parti İlçe Başkanı Cumali Sabırlı, Öğretmenevi Müdürü Ekrem Uslu, Bahçesaray Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ulaş Doğan, kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla dün gece 00:30’da sona erdi.

İki gün süren nöbetle ilgili açıklama yapan AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı, “etkinlik boyunca teşkilatımız tarafından semaver çayı demlenirken, ailelerimiz ve teşkilat üyelerimizin evlerinde hazırlanan yiyecekler alandaki vatandaşlara ikramların yanı sıra kaymakamlık, belediye, öğretmenevi ve devlet hastanesi tarafından kumanya, aşure, kek, meyve suyu ve çay ikram edildi. AK Parti ilçe teşkilatı olarak alanda 2 gündür bizlerle nöbet tutan kardeşlerimize sonsuz teşekkür ediyorum. İki gün boyunca alanın güvenliğini sağlayan değerli güvenlik göçlerimiz teşekkür ediyorum. Nöbette bizleri yalnız bırakmayan değerli Müküslü hemşerilerimize sonsuz teşekkürler ederim. 15 Temmuz Bahcesaray, Müküs bir başka, bir farklı anlamda anıldı. Rabbim bizleri 2018 Temmuz’da 15 yeniden bir araya gelmeyi nasip etsin. İki gün boyunca nöbetimize destek veren başta ilçe kaymakamız Serhat Karabektaş olmak üzere diğer kurum amirlerimize ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar