Başkan Cabbar geri dönüşüm tesisindeki çalışmaları inceledi

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Başkan yardımcıları ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 600 bin liralık hibesi ve Belediyenin katkısı ile 1 milyon 150 bin liraya mal olacak Ambalaj Atık Toplanma-Ayırma Tesisinin yapım çalışmalarını...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Cabbar geri dönüşüm tesisindeki çalışmaları inceledi

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Başkan yardımcıları ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 600 bin liralık hibesi ve Belediyenin katkısı ile 1 milyon 150 bin liraya mal olacak Ambalaj Atık Toplanma-Ayırma Tesisinin yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek müteahhit firmadan bilgiler aldı.

Bir ay gibi bir süre içerisinde bitirilmesi ve sene başında hizmete girmesi planlanan tesis hakkında bilgi veren Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “Develi’miz sınırları içerisinde oluşan atıklardan, geri dönüştürülebilen atıkları kaynağında ayrı toplayıp nitelikli atıkları geri dönüştürmek sureti ile doğal kaynakların verimli olarak kullanılması ve geri dönüşümün uygulanması ile çöplere giden atık miktarında azalma sağlanarak bu atıkların taşınması ve depolanması işlemleri için daha az miktarda alan ve enerji kullanımı amacıyla yürütülen Ambalaj Atık Toplama-Ayırma Tesisimizin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Develi’nin çehresini değiştirecek nitelikte bir hizmeti Develi’mize kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdiden Develi’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar