AA Instagram takipçi sayısında zirvede

- Anadolu Ajansı, 159 bin rakamı ile Instagram'da Reuters'ın ardından en fazla takip edilen ikinci haber ajansı oldu, ulusal haber ajansları arasında ise zirvede yer aldı

Google Haberlere Abone ol
AA Instagram takipçi sayısında zirvede

ANKARA (AA) - Anadolu Ajansı (AA), dünyanın en popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram’da, Reuters’ın ardından 159 bin takipçi ile en fazla takip edilen ikinci haber ajansı oldu, ulusal haber ajansları arasında ise ilk sırada yer aldı.

AA resmi Instagram hesabında, dünyanın dört bir yanında görev yapan 300’den fazla foto muhabirinin objektifine yansıyan görseller arasından geniş bir seçki sunuluyor. AA Yeni Medya Haberleri Yayın Yönetmenliği tarafından yönetilen hesapta, 100’den fazla ülkeden servis edilen fotoğraflara, hikayeleri ile geniş yer veriliyor.

Takipçiler, farklı kültür ve coğrafyalarda yaşanan olaylara, alanında uzman foto muhabirlerinin gözünden tanıklık ediyor.

Son bir yılda Instagram'da yüzde bin 172 büyüme sağlayan AA, Reuters’ın ardından 159 bin takipçisi ile en fazla takip edilen ikinci haber ajansı oldu. Instagram'da üçüncülük ise Fransız haber ajansı AFP'de.

AA, ulusal haber ajansları arasında ise "Instagram’da en fazla takipçiye sahip ajans" unvanına sahip.

Instagram'da hızla büyüyen AA'nın gelecek yıl dünyada da ilk sıraya yükselmesi hedefleniyor. Anadolu Ajansı, Instagram'da olduğu gibi Facebook'ta da Türkiye'de en fazla beğeni/takipçiye sahip haber ajansı. AA, bu mecrada haber, fotoğraf ve video galerileri paylaşıyor.

Anadolu Ajansı, popüler ve yeni gelişen tüm sosyal mecralarda takipçilerine 7/24 aralıksız haber servis ediyor. Anadolu Ajansının takipçileri, sosyal mecralarda güvenilir habere ulaşma imkanı buluyor.

AA'nın haber ve fotoğraflarına ulaşılabilecek hesaplar ise şöyle:

Facebook / www.facebook.com/anadoluajansi

Twitter / www.twitter.com/anadoluajansi

Instagram / www.instagram.com/anadoluajansi

Youtube / www.youtube.com/anadoluajansi

Mobil uygulamalar / App Store - iPhone - App Store - iPad - Google Play

Yorumlar