Ödüllü ‘Atık Pil Toplama Kampanyası’ başladı

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi’nin başlatmış olduğu “Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışmasına” Batman Belediyesi destek verdi.Batman’da bulunan bütün ilkokul, ortaokul ve liseleri kapsayan...

Google Haberlere Abone ol
Ödüllü ‘Atık Pil Toplama Kampanyası’ başladı

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi’nin başlatmış olduğu “Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışmasına” Batman Belediyesi destek verdi.

Batman’da bulunan bütün ilkokul, ortaokul ve liseleri kapsayan ve 30 Nisan 2018 tarihine kadar sürecek olan kampanyada en fazla atık pil toplayan ilk 3 okula düzenlenecek tören ile çeşitli ödüller verilecek. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmaların kapsamında Batman’da bulunan okullara atık pil toplama kutusu ve eğitim materyallerinin dağıtımına başlandı. Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Batman kent merkezinde 150’ye yakın ilkokul, ortaokul ve liselerde atık pil toplama kutusu dağıtarak atık pillerin geri dönüştürülmesi kampanyasına destek verdi. Belediye Başkanı Ertuğ Şevket Aksoy ilgili kuruluşlarla birlikte Batman Belediyesinin başlattığı bu kampanyanın çevre bilincinin geliştirilmesi ve geri dönüşüm uygulamalarının yaygınlaştırılması bakımından önemli olduğunu dile getirerek, “Biz Batman Belediyesi olarak bu kampanyayı okullarda başlattık. Ancak bizim bu kampanyamıza sadece okullar değil, tüm eğitimcilerimiz, kurumlarımız, ailelerimiz, yani tüm halkımız katılmalı. Herkesin göstereceği duyarlılık, çocuklarımıza çevrenin korunma bilincinin kazandırılmasında etkili olacaktır” dedi.

Yorumlar