Kars 36 Spor'dan elektrik kesintisine tepki

- Takım kaptanlarından Aykut Demirdelen: "Elektrik kesintisi sebebiyle antrenmanımız iptal oldu. Yarın kura çekimi olacak. Biz 'büyük takımlardan birinin Kars'a gelmesini bekliyoruz' derken antrenmana çıkamıyoruz. Neden bu takıma sahip çıkılmıyor" - Futbolculardan Yusuf Tansel: "Sabahtan beri elektrik, su yok. İdmanda olmamız gerekirken şu anda tesisteyiz. Hafta sonu maçımız var, ona hazırlanmamız, odaklanmamız lazım ama olumsuzluklar yaşandığı sürece moral motivasyon sıfıra iniyor"

Google Haberlere Abone ol
Kars 36 Spor'dan elektrik kesintisine tepki


KARS (AA) - Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Altınordu'yu yenerek adını 5. tura yazdıran Spor Toto Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Kars 36 Spor'un oyuncuları, kulüp tesislerinin elektriğinin 15 bin 600 liralık borcu sebebiyle, yarın çekilecek kura öncesi kesilmesine tepki gösterdi.

Kars 36 Spor'a ait Ali Gaffar Okkan Tesisleri'nin elektriği, 2014'ün aralık ayı ile 2015'in nisan ayı arasındaki 15 bin 600 liraya ulaşan ve icra işlemi başlatılan elektrik borcu sebebiyle kesildi.

Hem kupada hem ligde başarılı bir sezon geçiren Kars 36 Spor'un oyuncuları, tesislerin elektriğinin Aras Elektrik Dağıtım AŞ (Aras EDAŞ) görevlilerince Türkiye Kupası'ndaki kura çekimi öncesi kesilmesine tepki gösterdi. Elektrik kesintisi nedeniyle antrenmana çıkamayan futbolcular sorunun giderilmesini istiyor.

Takım kaptanlarından Aykut Demirdelen, gazetecilere yaptığı açıklamada, tesislerin elektriğinin kesilmesi yüzünden antrenmanlara çıkamadıklarını savunarak, "Ağlanacak halimize gülüyoruz. Elektrik kesintisi sebebiyle antrenmanımız iptal oldu. Yarın kura çekimi olacak. Biz 'Büyük takımlardan birinin Kars'a gelmesini bekliyoruz.' derken antrenmana çıkamıyoruz. Neden bu takıma sahip çıkılmıyor." ifadelerini kullandı.


- "Takımın sahipsiz olması üzücü"


Bu tür olumsuzluklara üzüldüklerini dile getiren Demirdelen, şunları kaydetti:

"Elektriği kesen görevlileri göremedik bile. Elektrikler kesilince sularımız da akmıyor. İnsan bu duruma üzülüyor. Yarın kuramız çekilecek, Süper Lig takımlarından biri Kars'a gelecek. Hafta sonu maçımız var, antrenmana çıkamıyoruz. Bu durumu takıma yansıtmamaya çalışıyoruz ama bu da bir yere kadar. Bu kadar başarının, çabanın olduğu bir yerde takımın sahipsiz olması üzücü."

Futbolculardan Yusuf Tansel ise bu tür olumsuzlukların yaşanmasına üzüldüklerini anlatarak, "Sabahtan beri elektrik, su yok. İdmanda olmamız gerekirken şu anda tesisteyiz. Hafta sonu maçımız var, ona hazırlanmamız, odaklanmamız lazım ama olumsuzluklar yaşandığı sürece moral motivasyon sıfıra iniyor." değerlendirmesinde bulundu.

Takımın Mali uyruklu forveti Bouna Kante de garip bir durum yaşadıklarını ifade ederek, "Burada sıkıntı elektrik, su. İdman iptal, idman yok." dedi.

Ligde bir maç eksiğiyle 19 puanla 5. sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk turda Iğdır Arasspor, ikinci turda Muşspor, üçüncü turda TFF 1. Lig ekibi Balıkesirspor Baltok, dördüncü turda da TFF 1. Lig ekibi Altınordu'yu saf dışı bırakarak beşinci tura yükselmişti.

Yorumlar