Vali Ali Hamza Pehlivan, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.Vatandaşların ihtiyaç, sorun, talep ve önerilerini dinlemek üzere esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sık aralıklarla tekrarlayan Vali Pehlivan, Hamam Sokak, Kasaplar Çarşısı,...

Google Haberlere Abone ol
Vali Ali Hamza Pehlivan, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

Vatandaşların ihtiyaç, sorun, talep ve önerilerini dinlemek üzere esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sık aralıklarla tekrarlayan Vali Pehlivan, Hamam Sokak, Kasaplar Çarşısı, Kuyubaşı Caddesi esnafları ile Kaleardı Mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Vali Pehlivan, ziyaretleri sırasında kendisine eşlik eden Belediye Başkanı Mete Memiş ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman’dan alt yapı çalışmaları ve çeşitli konular hakkında bilgiler alıp, değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaretlerine Hamam Sokak’tan başlayan Vali Pehlivan buradaki işletme sahipleriyle tek tek görüşerek hayırlı iş bol kazanç temennisinde bulundu.

Vali Pehlivan, Hamak Sokak’taki ziyaretleri sonrasında aynı bölgede bulunan Kasaplar Çarşısı esnafına uğradı. Alt yapı çalışmaları kapsamında yeniden düzenlenen tarihi çarşıda esnaflarla sohbet eden Vali Pehlivan, bölgedeki işletmelerin çarşının tarihi doku ve özelliklerine uygun olarak restore edilmesi konusunda bilgi alışverişinde bulunup, işletme sahiplerinin görüş ve önerilerini dinledi, tavsiyelerde bulundu. Kasaplar Çarşısı esnafı ziyaretinin ardından Vali Pehlivan, çeşitli dallarda faaliyet gösteren esnaflarla il genelinde proje, yatırım ve faaliyetler ile ilgili çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulundu.

Vali Pehlivan, Şehir Merkezi’nde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında son olarak Kuyubaşı Caddesi esnafını ziyaret edip, hayırlı iş bol kazançlar dileyerek Cuma Namazı için Kaleardı Mahallesi’ne geçti. Namaz sonrasında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Vali Pehlivan, vatandaşların Hz. Ebubekir Camii etrafında bulunan çıplak alanın ağaçlandırılması talebini yerine getireceklerini belirtti.

Yorumlar