Tiryakioğlu’ndan teröre tepki

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Hakkari’de terör saldırısında şehit askerler için mesaj yayımladı.Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, mesajında Hakkari’de...

Google Haberlere Abone ol
Tiryakioğlu’ndan teröre tepki

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Hakkari’de terör saldırısında şehit askerler için mesaj yayımladı.

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, mesajında Hakkari’de şehit olan Mehmetçiklere ve güvenlik korucularına Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır dileyerek, "Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde yaşanan hain terör saldırısını lanetleyorum. Ülkemizin huzur ve istikrarını, birlik ve beraberliğini hedef alan terör saldırıları, ay yıldızlı bayrağımız gökyüzünde dalgalandığı sürece hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Türkiye’ye sızmak isteyen bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada askerlerimizin ve güvenlik korucularımızın şehit olmasından çok büyük üzüntü duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin huzur ve istikrarından rahatsız olan, birlik ve beraberliğini hedef alan karanlık güçlerin kirli emeller peşinde olduğunu vurgulayan Tiryakioğlu’nun mesajında, "Atalarımızın ve şehitlerimizin bizlere armağanı cennet vatanımızı, ay yıldızlı bayrağımız başımızda dalgalandığı sürece bölmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecek. Ülkemiz üzerinde karanlık hesaplar yapanlar, Kurtuluş Savaşında ve 15 Temmuz’da olduğu gibi istiklali ve istikbali için göğsünü namlulara siper eden aziz milletimizi ve güvenlik güçlerimizi karşılarında bulacaklardır. Hakkari’de yaşanan terör saldırısını lanetliyor, şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize ve güvenlik korucularımıza yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, silahlı kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum" denildi.

Yorumlar