Tekirdağlı asker adayları birliklerine şölenle uğurlandı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, askere gidecek gençler için şölen düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Tekirdağlı asker adayları birliklerine şölenle uğurlandı
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, askere gidecek gençler için şölen düzenlendi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Gençlik Merkezinde düzenlenen şölende yaptığı konuşmada, gençleri, onurlu bir şekilde askerlik görevlerini ifa etmek için birliklerine uğurlayacaklarını söyledi.

Gençlerin askerliğini yaparken olgunlaştığını, geliştiğini, vatanına daha çok bağlandığını vurgulayan Eşkinat, güle oynaya gönderecekleri gençleri yine aynı şekilde karşılayacaklarını ifade etti.

Askerlerden bazılarının belki ilk kez ailelerinden ayrılacaklarını aktaran Eşkinat, şöyle konuştu:

"Herhangi bir şekilde gönlünüze memleket sevgisi düştüğünde her yerin Süleymanpaşa olduğunu düşünün. Bu ülkenin silahlı kuvvetlerinin Türkiye'nin bağımsızlığını sağladığını, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleri olduğunuzu asla unutmayın. Gün olur da aklınıza sevdalı olduğunuz kız düşerse inanın ki onlar da sizlerle büyük gurur duyuyor olacak. Sizlere verdiğimiz çantaların içerisinde hem belediyenin hem de şahsi telefon numaram var. Ne zaman ihtiyaç duyarsanız, sadece ihtiyaç için değil, dertleşmek için bile olsa 24 saat boyunca arayabilirsiniz."

Konuşmanın ardından asker adaylarına ve ailelerine yemek ikramında bulunuldu. Asker adaylarına ve askerlik yaşına gelmiş engelli vatandaşlara asker valizi hediye edildi.

Yorumlar