Ultra her şey dahil bir tatil için Crystal Palace

Antalya’nın en güzel tatil cennetlerinden olan Side’de hayal ettiğinizden daha rahat bir tatil geçirmek isterseniz, seçimlerinizi ultra herşey dahil hizmet sunan tesislerden yana yapmalısınız. Crystal otelleri bunun için en kusursuz olanlarıdır. Tercihlerinizi hemen yapmalı ve tatiliniz için şimdiden hazırlanmaya başlamalısınız.

Google Haberlere Abone ol
Ultra her şey dahil bir tatil için Crystal Palace

Antalya, Side otelleri arasında denize sıfır konumu ile dikkat çeken ve en güzel tatil planını hayata geçirmenizi sağlayacak olan Crystal Palace tercihlerinizi bekliyor. Eğlenmek, eğlenirken en keyifli seçenekleri değerlendirmek ve konforu ile evinizi aratmayacak bir tatil planlayabilirsiniz.  Mavi bayraklı plajı ile gerçekten ne kadar doğru bir seçim yaptığınızı anlayabilirsiniz. Ayrıca plajda çeşitli etkinliklere katılabilir, dalış dersleri alabilir, sörf yapabilirsiniz. Hem eğlenecek hem de dinlenecek bir tatil planlıyorsanız, sizi bekleyen en keyifli seçenekleri hemen değerlendirmelisiniz. Mesela Crystal Palace Luxury Resort Hotel’de banyo ve hidra terapi imkanı, spa hizmetleri, yüz bakımı olanakları, masaj ve alternatif bakım seçenekleri de sunuluyor. Yani bir tatilden beklediğiniz ne varsa hepsini bulabilirsiniz. Otel hava alanına 55 km uzaklıkta ve ulaşımı oldukça kolay. Ultimate her şey dahil hizmet sunan otelde sabah, öğle ve akşam yemekleri açık büfe veriliyor. Ayrıca ara öğün ve aperatiflerde var yani gün boyu sürekli yiyecek bir şeyler var. Ayrıca barları neredeyse 7/24 çalışıyor. Dilerseniz kusursuz bir balayı oteli olabilir ya da gerçekten ailece tatilin adresi olabilir. Konforlu odaları ve güler yüzlü çalışanları sayesinde gerçekten evinizden bile daha rahat hissedebiliyorsunuz. Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atmak ve eğlenceli bir tatile çıkmak için seçimlerinizi erken rezervasyon fırsatları ile Crystal Palace’den yana yapabilirsiniz. Side gibi tarihi özellikleri ve doğal güzellikleri ile dikkat çeken bir tatil beldesine gelmeden önce gezilecek yerler listesi de yapmanızı tavsiye ederim. Çünkü bol eğlence dolu bir tatile birde en güzel gezilecek noktaları eklerseniz, gerçekten tatilinizin ne kadar dolu dolu geçeceğini görebilirsiniz. Side gezilecek yerler listenizde; Side Antik Tiyatro, Köprülü Kanyon, Side Müzesi, Apollon Tapınağı ve tabi ki plajlar olmalı. Beldenin en güzel plajlarını da keşfetmelisiniz.

Side Crystal Palace tatiliniz için erkenden seçim yapabileceğiniz ve bütçenize uygun bir seçim yapabileceğiniz yer olan https://www.gezinomi.com/ adresini incelemenizi tavsiye ederim. Çünkü hem birden fazla kredi kartı işe ödeme seçenekleri var hem de peşin fiyatına 9 taksit seçeneği sizi bekliyor. Böylece tatil için hem hazırlanmaya bolca zamanınız olur hem de konforlu ve kaliteli bir hizmet alabileceğiniz yerde tatil yapmış olursunuz. Bir tatilci için en önemli olan zaten uygun fiyat ve performanstır. Yani paranızın karşılığını almak için tatil seçimlerinizi ne kadar erken yaparsanız, sizin için o kadar güzel bir tatil olacaktır. 
 

Yorumlar