İçinizi ısıtacak kış ve sömestir fırsatları HalalBooking.com'da!

Bir sonraki kış tatilinizi helal termal otelinde geçirip ısınmayı hiç düşündünüz mü?

Google Haberlere Abone ol
İçinizi ısıtacak kış ve sömestir fırsatları HalalBooking.com'da!

Modern helal termal otelleri genç, yaşlılar ve çocuklu aileler tarafından kış mevsiminde termal tesislerin dinlendirici ve iyileştirici etkisinden faydalanmak için tercih edilmektedirler.

Kaplıca tedavisinin temel unsuru olan ‘termomineralli sular’ sıcaklıkları, içerdikleri mineral özellikleri, fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamalarıyla şifa kaynağı olarak tercih edilir.

Spa merkezlerinin içerisinde termal jakuziler, kadın ve erkeklere ayrı özel Türk hamamları, sauna, thalassoterapi bölümleri, buhar, tuz ve çamur odaları, buz çeşmeleri, dinlenme alanları, macera duşları, su kaydırakları, dışa açılabilen sıcak su havuzu gibi alanlar, alkolsüz ve helal yemekleriyle soğuk kış günlerinde tatilcilerin içini ısıtmaktadır.
 
Sezonu hiç bitmeyen, yaz ve kış ziyaretçi alan Termal Kaplıca otelleri Yalova, Afyon, Ankara başta olmak üzere doğanın eşliğinde dinlenme imkânı sunuyor.
 
Örneğin Ankara’da Çam Termal Otel & Spa ve Swiss International Hotel Kızılcahamam ‘da, Balıkesir’de bulunan Obam Termal Otel’inde, Aydın'da Aydın Dağ Termal veya Yalova’da Retaj Termal Otel & Spa ‘da mutlaka bu keyfi yaşamalısınız.
 
Gücünü ve faydasını kimsenin inkâr etmediği termal suyu, bronşitten alerjik üst solunum yolu hastalıkları, deri hastalıkları, romatizmadan böbrek taşına kadar pek çok hastalığa iyi geldiği bilinen bir gerçektir.
 
Dünyada yedinci, Avrupa’da birinci sıradaki Türkiye’nin termal sularının şifalı imkânlarından faydalanabileceksiniz. Günlük çevresel ve ruhsal streslerden uzaklaşacağınız termal kür merkezlerinde; anti-stres, zayıflama, estetik ve güzellik programları ile kendinizi zinde hissedecek; sağlıklı vakitler geçireceksiniz.
 

Yorumlar