Endonezya’da muhteşem bir ada: Lombok

Endonezya dünyanın en yüksek Müslüman nüfusuna sahiptir ve ismini dillere pelesenk olmuş acı biberinden alan Lombok adası keşfedilmek için çok sayıda sebebe sahiptir: Zamanın geçmesinden etkilenmeme hissi, az nüfuslu yerlerin bozulmamış doğası, uzun bembeyaz kumlu plajlar, şnorkel ve dalış için müthiş fırsatların bulunduğu muazzam deniz yaşamı ve orijinal mimarisiyle yüksek kalitedeki sahil kıyısı otelleri.

Google Haberlere Abone ol
Endonezya’da muhteşem bir ada: Lombok

Sonhaberler | Haber Merkezi

Lombok birçok aktivite ve atraksiyon sunmaktadır; örneğin Rinjani Dağı, Endonezya’nın ikinci en yüksek yanardağı, ya da Lombok’a tekneyle sadece 20 dakika mesafede bulunan tüplü dalış ve şnorkel için popüler olan, kaplumbağalarla birlikte yüzme tecrübe edebileceğiniz büyüleyici Gili adaları!

Pusuk Maymun Ormanı yine ziyaret edilmesi gereken yerlerden biri. Ayrıca Lombok sayısız şelale ve Senggigi, Mawun veya Kuta gibi güzel beyaz kumlu plajlara sahip ender yerlerden biri.

Bu tropik adanın yaz veya kış mevsim farkı gözetmeksizin tüm yıl boyunca keyfini çıkarabilmeniz için, 4 yıldızlı SVARGA Resort’ ta rezervasyonunuzu yapabilirsiniz. Bu alkolsüz ve sadece helal gıda sunan tesis Senggigi sahiline yakın bir tepelik çevre üzerinde bulunmaktadır ve ayrıca misafirlerine çok sayıda özel havuzlu villalarda sunmaktadır. Svarga Resort Lombok Hotel, HalalBooking.com misafirleri tarafından 9.0 yorum puanıyla "süper" şeklinde değerlendirilmiştir.

Senggigi’deki bir diğer muhteşem hotel 4 yıldızlı Katamaran Resort Gilis ve Bali bot iskelelerine sadece 20 dakika mesafede bulunmaktadır. Okyanus Manzaralı Süitlerde ya da Havuzlu Tropik Villalarda rahatlayıp korunaklı özel havuzların, dış mekanların ve gazeboların keyfini çıkarın.

Müslümanların verdiği isimle “1000 camili ada” Lombok'un doğasını, kültürünü ve geleneklerini keşfetmek ve de yerel helal gastronominin tadını çıkarmak isteyen helal bilinçli seyahat severler için ideal destinasyondur.

2016 yılında Abu Dabi’de ‘Dünya Helal Seyahat Ödülleri’nde ‘Dünyanın En İyi Balayı Helal Destinasyonu’ ve ‘Dünyanın En İyi Helal Turizm Destinasyonu’ ödüllerini kazanan bu muhteşem adayı ziyaret edin.

Yorumlar