Kıbrıs'ta tatil fiyatları ne kadar, Kıbrıs otel fiyatları

Kıbrıs'ta tatil fiyatları ne kadar, Kıbrıs otel fiyatları... Kıbrıs oldukça uzun tatil sezonu ile istediğiniz her an tatil yapmanıza uygun bir lokasyon.

Google Haberlere Abone ol
Kıbrıs'ta tatil fiyatları ne kadar, otel fiyatları

Kıbrıs'ta tatil fiyatları ne kadar, Kıbrıs otel fiyatları... Türkiye’de genel olarak yaz tatili kavramı Haziran ila Eylül ayları arasını kapsayan süre olarak bilinirken, Kıbrıs tatili için çok daha geniş kapsamlı bir tarih aralığında plan yapabilirsiniz. Nisan ayından Ekim ayının sonlarına kadar rahatlıkla tatil yapabileceğiniz Kıbrıs, size unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatacak.

Kıbrıs yaz tatili için belirli bir dönemde tercih edilse de aslında ada ülkesi dört mevsimde de harika bir tatil deneyimi yaşamanızı sağlar.

Kıbrıs tatil fırsatları özellikle zaman konusunda özgür olmanıza imkan tanırken, ülkeye giriş yapmanın kolay olması da ilginizi çekecek.

Kıbrıs tatili planlarken Kıbrıs otelleri size uygun fırsatlar sunduğu anda adaya gelebilirsiniz.

Türk vatandaşları adaya girmek için sadece nüfus cüzdanına ihtiyaç duydukları için sıkıcı vize ve pasaport işlemleri ile uğraşmak zorunda kalmazsınız. Kıbrıs otelleri bu nedenle yılın her döneminde oldukça cazip fırsatlar sunarak tatil planı yapmanızı sağlar.

KIBRIS’IN EĞLENCESİ, LEZZETİ VE ENERJİSİ HİÇ BİTMEZ

Kıbrıs otelleri bünyesinde hizmet veren casinolar ve gece kulüpleri sabahın ilk ışıklarına kadar kesintisiz bir eğlence vadediyor. Bağımsız işletmeler olarak hizmet veren eğlence mekanlarını da deneyimleyebileceğiniz adada, Kıbrıs otelleri gerçekten sundukları hizmetin kalitesi ile göz doldurmayı başarıyor.

Eğlence hayatının oldukça popüler olduğu Kıbrıs, yöresel lezzetleri ile de aklınızı başınızdan alacak. Hellim peyniri, pilavına, şeftali kebabı, paluze, pirohu, gullurikya ve kolakas gibi lezzetleri mutlaka deneyimlemelisiniz. Kıbrıs otelleri yöresel lezzetleri de deneyimleyebileceğiniz mutfakları ile size unutamayacağınız bir lezzet şöleni sunacak.

SİZ NE İSTERSENİZ, O YAŞANIR

Kıbrıs tatil fırsatları size sadece isteklerinizin gerçekleşmesinin garantisini veriyor. Kıbrıs otelleri sundukları geniş hizmet ve fiyat yelpazeleri sayesinde herkesin kaliteli bir tatil yapmasına olanak sunuyor.

Kıbrıs otel fiyatları bütçenizi yormayacak seçenekler sunarken, Kıbrıs tatil planı için sadece ne istediğinizi düşünmeniz gerekecek. Su sporları, doğa yürüyüşleri, tarihi keşifler, sınırsız eğlence ya da sadece içinizi ısıtan güneşin altında dinlenip, huzur bulmak Kıbrıs tatil planınıza ekleyebileceğiniz seçeneklerden bazılarıdır.

Hayallerinizdeki Kıbrıs tatili için mutlaka uzun zaman ayırmaya ya da bu planı tekrar tekrar uygulamaya karar vererek her zaman hatırlamak isteyeceğiniz zamanlar geçirebilirsiniz.

Kıbrıs'ta temmuz ayında tatil yapmak isteyenler ortalama 2 yetişkin bir haftalık 6 bin lira ile 20 bin lira arasında bir fiyatı gözden çıkarmanız gerekiyor.

Tabii ki daha lüks otellerde ortalama haftalık 100 bin liralara kadar varan tatiller yapmak mümkündür.


 

Yorumlar