Mersin'de gasp iddiası

- Kendilerini polis olarak tanıtarak 3 kişinin parasını gasbettiği öne sürülen 3'ü Suriye uyruklu 4 şüpheli gözaltına alındı

Google Haberlere Abone ol
Mersin'de gasp iddiası

MERSİN (AA) - Mersin'de kendilerini polis olarak tanıtıp 3 kişinin parasını gasbettiği iddia edilen 3'ü Suriye uyruklu 4 şüpheli yakalandı.

Merkez Yenişehir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 1617 Sokak'taki bir eve gelen şahısların, kendilerini polis olarak tanıtıp, Suriye uyruklu H.A, . ve M.A'yı darp ettiği ve bıçakla yaraladıktan sonra bin 300 lira, 100 dolar ve bir cep telefonunu gasbettiği öne sürüldü.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine bağlı ekipler, olayla ilgili yaptıkları çalışmalarda güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. İncelemede şüphelilerin plakasını kapattıkları bir araçla olay yerinden kaçtıkları belirlendi.

Bunun üzerine daha da genişleten araştırma sonucunda olayın şüphelisi oldukları öne sürülen Suriye uyruklu M.Y.A, M.A. ve M.K ile Türk vatandaşı F.Ç. gözaltına alındı.

Şüphelilerden M.Y.A'nın ikametinde yapılan aramada ise 54 parça tarihi eser olduğu değerlendirilen obje ve altın sikkeler, bir miktar uyuşturucu hap ele geçirildi.

Zanlılar emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.


Yorumlar