İkinci baharını yaşayan yaşlı çift mutluluğu huzurevinde buldu

Sultangazi’ de huzurevinde yaşayan biri 80, diğeri 67 yaşındaki çift, kıyılan nikahla hayatlarını birleştirdi. Huzurevi sakinleri de, ikinci baharını yaşayan yaşlı çiftin mutluluklarını paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
İkinci baharını yaşayan yaşlı  çift mutluluğu huzurevinde buldu

Sultangazi’ de huzurevinde yaşayan biri 80, diğeri 67 yaşındaki çift, kıyılan nikahla hayatlarını birleştirdi. Huzurevi sakinleri de, ikinci baharını yaşayan yaşlı çiftin mutluluklarını paylaştı.

Sultangazi Huzurevi’nde yaşayan 80 yaşındaki Kalender Gündoğmuş, ile 67 yaşındaki Arife Karaman, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın kıydığı nikahla dünya evine girdi.

Bir yıl arayla huzurevine yerleşen Kalender Gündoğmuş, ile Arife Karaman evlenmeye karar verdi. Durumu huzurevi yetkililerine bildiren yaşlı çift için, gerekli izinler alındıktan sonra huzurevinde tören düzenlendi.

Başkan Altunay ve Huzur evi sakinleri de çiftin mutluluğuna ortak oldu. 67 yaşındaki Arife Karaman, yıllar sonra gelinlik giymenin heyecanını yaşarken duygu dolu anlar yaşadı.

İkinci baharını yaşayan çiftin evlilik cüzdanlarını huzurevi Müdürü, geline verdi. Nikah merasimin ardından pasta kesen çift , ilk danslarını yaptı. Yaşlı çift, daha sonra arkadaşlarıyla birlikte gönüllerince eğlendi.

Akrabalarından bazılarının törene gelemediği için üzgün olduğunu belirten Arife Karaman tanışma hikayelerini anlattı. Karaman," Ben asansöre binmiştim sonra Kalender de geldi asansöre. Sonra bana benimle evlenmek istediğini söyledi. Şaşırdım önce, ne söylüyorsun sen dedim. Biraz düşünmem lazım dedim. Tanımıyordum. O Sivaslı ben Erzurumluyum. Öyle öyle zamanla tanıyıp birbirimiz bu kararı aldık” diye konuştu. Kalender Gündoğmuş ise,”Evlenme teklifi ettim, oda kabul etti. Biz de başımızın üstüne koyduk. Evleniyoruz. Şimdide mutluyum “dedi.

Çiftin nikahını kıyan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, çifte düğün hediyesini taktı. Ardından çiftle birlikte halay çeken Altunay, ”Çiftlerin evlilik kararı almasının ardından biz de nikahlarını gerçekleştirdik. Hayırlı uzun ömürleri olsun. Erzurum’dan Sivas’a bir köprü kurduk. Hayatlarını sonbaharında birleştirdi çiftimiz. Sonbaharlarının mutlu ve huzurlu geçmesini temenni ediyorum. Hayırlı olsun diyorum” dedi.

Yorumlar