

TRT'nin dizisinde TRT'ye eleştiri
'Erdal' karakterinin, elektrik faturalarından kesilen TRT payını eleştirmesi ve 'Yuh arkadaş, para kolay mı kazanılıyor' demesi izleyenleri şaşırttı
TRT'de yayınlanan 'Leyla ile Mecnun'un son bölümünde enteresan sahneler... Dizide Cengiz Bozkurt 'un canlandırdığı 'Erdal', elektrik faturasını incelerken TRT payını görünce sinirlendi. Kesilen yüzde 2 paya 'Yuh arkadaş, para kolay mı kazanılıyor' diye tepki gösterdi ve TRT binasına gitti. Burada girdiği ilk odada, sandalyelere halatla bağlanan 3 takım elbiseli adama, 'Oyuncularınız dizilerde 'lan, inek, eşek' diyemez, gerekirse 'at ya da kunduz' desinler' şeklinde konuşan bir yöneticiyi gördü ve şaşkınlık içerisinde oradan ayrıldı. Gittiği bir başka odadaki yaşlı memurun ölmüş olduğunu fark eden Erdal, son durağı ise yıkık dökük bir bina olarak gösterilen 'Türk Devlet Daireleri Şikayet Kurumu' oldu. Binanın içine giren Erdal, koridorda elinde dosyalarla ayakta duran bir iskelet ve kafataslarıyla karşılaştı. Sonunda başvurusunu yapacağı kişiyle karşı karşıya gelen ve 'Buraya ulaşabilen tek kişi sizsiniz. Çok cesurmuşsunuz' şeklinde bir cevap alan Erdal, 'TRT için 20 yıldır kesilen paraları geri istiyorum. TRT izlemiyorum, hiç izlemediğim bir kanal için neden para ödeyeyim' dedi.
Erdal iki şahit getir senden almayalım
TÜRK Devlet Daireleri Şikayet Kurumu'ndaki memurun istediği 2 dosya dolusu evrakı toplayan Erdal'dan, bu kez de TRT izlemediğine dair iki şahit istendi. İki şahidi bulan Erdal, kendisinden şahitlere şahit olacak 2 kişinin daha istenmesiyle şaşkına döndü. Şahitlerin kendisinin TRT izlemediğini kanıtlaması için iki hafta boyunca evinde kalması gerektiğini istemesiyle hüsrana uğradı. Şahitlerle eve giden Erdal, eşi tarafından evden kovuldu.
Akşam
Tel : 0212 658 88 11 / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA









































