Bugün 25 Mayıs 2012 Cuma
  • İstanbul16 °C
  • Ankara10 °C
  • İzmir13 °C
  • Erzurum7 °C
  • Konya13 °C
  • IMKB
    54.917
    %-1.47
  • Altın
    623,25
    %1.21
  • Dolar
    1,8425
    %-0.70
  • Euro
    2,3205
    %-0.62
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Toros Canavarı Yeniden Sahnede
09 Aralık 2011 Cuma 09:55

Toros Canavarı Yeniden Sahnede

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları’nın “Toros Canavarı’’ adlı yeni sezon oyununun galası Kadıköy Haldun Taner sahnesinde gerçekleştirildi.

Oyunda, ‘’Nuri Sayaner’’ adlı  mülayim bir memur emeklisinin, oturduğu evden kendisini atmak isteyen ev sahibiyle aralarında geçen trajikomik hikayesi anlatılıyor. Dramaturjisini Gökhan Aktemur, müziklerini Deniz Noyan ve sahne tasarımını Eylül Gürcan’ın yaptığı, Aziz Nesin’in yazdığı, Tarık Şerbetçioğlu’nun yönettiği oyunda, Şevket Avşar, Binnur Şebetçioğlu, Gökhan Eğilmezbaş, Ceylan Çete, İskender Bağcılar, Naci Taşdöven, Murat Bavli, Rahmi Elhan, İbrahim Şirin, Tarık Şerbetçioğlu, Berna Demirer, Funda Köseoğlu, Abdullah Topal ve Tuğçe Açıkgöz rol alıyor.

Oyunun galasına Prof. Dr. Ali Nesin, tiyatro ve sinema sanatçılarından Göksel Kortay, Üstün Asutay, Argun Kına, İzzet Günay, Atacan Arseven, Erol Keskin’in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİĞİ HABERLER
  • Eurovision'da Finale Yükseldik
  • THY Seferleri İptal Etti
  • Sınırda Çatışma
  • Priştine Üniversitesinde Polisle Öğrenciler Arasında Arbede Yaşandı
  • Korumaları Etten Duvar Ördü
ANKET
Haber Sitemizin Yeni Tasarımını Beğendiniz mi?
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Son Haberler | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 658 88 11 / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA