Çameli'nde silaj makinesine ellerini kaptıran kadın

- Geçimini sağlamak için çalıştığı mısır tarlasında silaj makinesine kaptırdığı iki elini kaybeden Yaygın, hayırseverlerin yardımını bekliyor

Google Haberlere Abone ol
Çameli'nde silaj makinesine ellerini kaptıran kadın

DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Çameli ilçesinde mısır saplarını attığı silaj makinesine kaptırdığı iki elini kaybeden kadın için yardım kampanyası düzenlendi.

Eşinden boşanan bir çocuk annesi 27 yaşındaki Hacer Yaygın, Emecik Mahallesi'nde ailesinin geçimine maddi katkıda bulunmak ve 5 yaşındaki oğlu Erdem'in ihtiyaçlarını karşılamak için 17 Ekim'de gittiği mısır tarlasında çalışırken ellerini silaj makinesine kaptırdı.

Sol kolunu dirseğinden, sağ elini de bileğinden kaybeden Yaygın'ın tedavisi, kaldırıldığı Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde sürüyor.

Hastane masraflarını karşılamakta güçlük çeken Yaygın'ın tedavisi için Çameli Kaymakamlığının izniyle bankada hesap açılarak yardım kampanyası başlatıldı.

Yaygın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ailesine katkıda bulunmak için mısır tarlasında çalışırken ellerini silaj makinesine kaptırdığını belirterek "Darı yatıktı, ucu almayınca ben elimle ittirmek istedim. Makine iki elimi birden çekti. Oğlumun ihtiyaçlarını karşılamak ve aileme destek olmak için yevmiyeye gidiyordum. Başıma bu geldi. İki elimi de kaybettim." dedi.

Yaygın'ın ablası Bedriye Çobanoğlu da kardeşinin anne ve babasının yanında kaldığını, çocuğuna bakmak için gündeliğe gittiğini, günlük 50 liraya bahçe işlerinde çalıştığını dile getirerek "Biz yardım ediyorduk ama ne kadar edebiliriz ki. Çocuğunun istediklerini alabilmek için, ailesine destek çıkabilmek için yevmiyeye gidiyordu." diye konuştu.

Sol kolunun dirsekten sağ kolunun da bilekten kopuk olduğunu belirten Çobanoğlu, "Sağ kolunda platin var, iyileşmesi için uğraşıyorlar. Sol koluna protez takılacak. Sağ koluna da maşa tipi işini görebilmesi için bir aparat koyacaklar. 15 gün oldu, tedavisi devam ediyor. Çameli Kaymakamlığının izni ile yardım kampanyası başlatıldı, maddi destek için banka hesabı açıldı. Hayırseverlerin duyarlı olmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Çameli ilçesinde 17 Ekim'de mısır tarlasında çalışırken sapları attığı silaj makinesine ellerini kaptıran ve ağır yaralanan Hacer Yaygın, Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.


Yorumlar