Şahinbey Belediyesi Meclis toplantısı

Şahinbey Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonunda yapıldı.Şahinbey Belediye Meclisi Kasım ayı ilk oturumu, yapılan yoklamanın...

Google Haberlere Abone ol
Şahinbey Belediyesi Meclis toplantısı

Şahinbey Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Şahinbey Belediye Meclisi Kasım ayı ilk oturumu, yapılan yoklamanın ardından, meclis bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla devam etti. Gündeme alınan 29 maddenin 21’i İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na, 3’ü Plan Bütçe Komisyonuna sevk edilirken, bir maddede Plan Bütçe Komisyonuna süre verildi. 3 madde ise teklif karar olarak meclise sunulup oy birliği ile kabul edilirken bir madde de ise tarife komisyonuna süre verildi. Şahinbey Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 26. maddesinde Şehit Uzman Çavuş Mehmet Can ve Şehit Jandarma Er Ömer Faruk Polat’ın isimleri parklara verildi. Şahinbey Belediye Meclisinin oy birliği ile almış olduğu karar sonrasında şehitlerin ailelerine berat belgesi verildi.

Şahinbey Belediye Meclisi Kasım ayı 2. oturum toplantısını 7 Kasım 2017 Salı günü saat 16.00’da yapılmak üzere birinci oturuma son verildi.

Yorumlar