Tahmazoğlu’ndan öğrencilere boyama seti

Şahinbey Belediyesi, minik öğrencilerin hayallerini renklendiren boyama seti dağıtımına devam ediyor.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İstiklal İlkokulu, Ahmet Çelebi İlkokulu, Mehmet Küçük Parmak İlkokulu ve Mehmet Ünsal İlkokullarında...

Google Haberlere Abone ol
Tahmazoğlu’ndan öğrencilere boyama seti

Şahinbey Belediyesi, minik öğrencilerin hayallerini renklendiren boyama seti dağıtımına devam ediyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İstiklal İlkokulu, Ahmet Çelebi İlkokulu, Mehmet Küçük Parmak İlkokulu ve Mehmet Ünsal İlkokullarında öğrencilere boyama seti dağıtarak aşure ikramında bulundu. Şahinbey ilçesi genelindeki anaokulu ve ilkokulu öğrencilerine dağıtılan boyama setleri minik öğrencilerin dünyasına renk katıyor.

"Öğrencilerimize değer veriyoruz"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çocuklardan derslerine çok çalışmalarını isteyerek, “Eğitim bizim için çok büyük önem arz etmektedir. Eğitime vermiş olduğumuz destek çerçevesinde okullarımıza bank, çatılı bank, çöp konteyneri, tenis masası verip, halı sahalar yaptırdık.Geçtiğimiz yıl çocuklarımıza, tasarruf alışkanlığı kazandırmak için kumbara dağıtmıştık.Bu yıl ise boyama seti dağıtıyoruz. Ana sınıfına ve ilkokula giden tüm öğrencilerimize boyama seti hediye ediyoruz. Öğrencilerimizin de derslerine çok çalışıp başarılı olmasını istiyoruz” dedi.

Yorumlar