Turgutlu kışı rengarenk geçirecek

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Park Bahçeler Müdürlüğü’ne ait serada incelemelerde bulunarak, mevsimlik çiçeklerin dikime hazır olduğu çalışmalar hakkında bilgi aldı.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Başkan Yardımcısı...

Google Haberlere Abone ol
Turgutlu kışı rengarenk geçirecek

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Park Bahçeler Müdürlüğü’ne ait serada incelemelerde bulunarak, mevsimlik çiçeklerin dikime hazır olduğu çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Başkan Yardımcısı Ekrem Bölükbaşıoğlu ve Park Bahçeler Müdürü Önder Pala ile birlikte müdürlüğe ait çiçek üretiminin yapıldığı serada incelemelerde bulundu. Çalışan personelle selamlaşan Başkan Şirin, çalışmalar hakkında Pala’dan bilgi aldı. Seranın yıl boyu hiç boş kalmadığını belirten Başkan Şirin, “Belediyemizin en önemli üretim alanlarından biri olan şantiyemizde kış mevsiminin çiçekleri de hazır. Şuanda mevsimin çiçekleri olan nergisten 30 bin adet, 20 bin adet menekşe ve 15 bin aslanağzı dikime hazır ve ekiplerimiz kış için sahaya çıkacaklar” dedi.

Turgutlu’da betonun soğuğuna karşın yeşilin sıcaklığını yansıtmaya gayret ettiklerini ifade eden Bakan Şirin, “Kaynaklarımızı en iyi şekilde kullanmaya ve kendi kendimize üretim yaparak giderlerimizi makul seviyede tutmaya gayret ediyoruz. Fidanlığımız da buna en güzel örneklerden biridir. Çok daha yeşil ve halkımızın nefes alabileceği alanlar oluşturarak ilçemizde farklılık oluşturmaya da devam ediyoruz. Bu anlamda canla başla çalışan başta Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz olmak üzere tüm saha personellerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar