Yangın ve selden zarar gören ailelere yardım eli

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ın Kadriye ve İlyaslar Mahallesinde yangın ve sel mağduru ailelerin yardımına koştu.Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde hayata geçirdiği yatırımlar ile şehre değer katmaya devam ederken...

Google Haberlere Abone ol
Yangın ve selden zarar gören ailelere yardım eli

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ın Kadriye ve İlyaslar Mahallesinde yangın ve sel mağduru ailelerin yardımına koştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde hayata geçirdiği yatırımlar ile şehre değer katmaya devam ederken bir yandan da sosyal belediyecilik anlamındaki hizmetlerini yerine getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz aylarda yaşadığı sel felaketinden dolayı eşyaları kullanılamaz hale gelen Kadriye Mahallesi sakinlerinden Burhanettin Sezili ve evlerinde çıkan yangın sonucu eşyaları zarar gören İlyaslar Mahallesi sakinlerinden İbrahim Çırak isimli vatandaşların yardımına koştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Merve Ateş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ile birlikte ziyaret edilen yangın mağduru Çırak ve Sezili ailelerine beyaz eşyaları teslim edildi.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Merve Ateş, ailelere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ailelerin ziyaretinin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesinin Kırkağaç’ta faaliyete geçirdiği Gıda Bankası’nı da ziyaret eden Ateş, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanında olduklarını vurguladı.

Yorumlar