ZenFone 2 için Yeni Tanıtım Videosu!

Asus ZenFone 2 modeli için geçtiğimiz günlerde Tayvan'da bir tanıtım etkinliği düzenlenmişti. Fiyat bilgisi açıklanan telefona ait yeni bir tanıtım videosu ise bugün yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
ZenFone 2 için Yeni Tanıtım Videosu!

ZenFone 2 için Yeni Tanıtım Videosu! Mobil Asus ZenFone 2 modeli için geçtiğimiz günlerde Tayvan'da bir tanıtım etkinliği düzenlenmişti. Fiyat bilgisi açıklanan telefona ilişkin yeni bir tanıtım videosu ise bugün yayınlandı.14.03.2015 / 12:00

Asus, ilk şekilde CES 2015 kapsamında düzenlediği bir faaliyet ile bütün gözleri üstüne toplayan cihazı ZenFone 2'yi görücüye çıkartmıştı. Sahip bulunduğu özelliklerle her insanın dikkatini çeken model tasarım meselesi için da epey bir iddialı.

İlk kere LG'de gördüğümüz art tarafa konumlandırılmış ses butonlarına ZenFone 2'de yer verici Asus bununla beraber dünyanın ilk 4 GB RAM'e sahip akıllı telefonunu üretti.

Firma bununla beraber geçtiğimiz günlerde kendi ülkesinde bir faaliyet düzenleyerek akıllı telefonun fiyatlarını detaylandırdı. İki ayrıcalıklı versiyonu olan akıllı telefonun 4 GB RAM'e sahip olanı 285 dolar iken 2 GB RAM'e sahip versiyonu ise 220 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Yayınlanan yeni tanıtım videosunda ise şirket telefonun öne çıkan niteliklerini yine vurgulamış.

Videodan bahsetmek gerekirse IF Tasarım ödülüne layık görülen ZenFone 2'nin tasarım detayları vurgulanırken bununla beraber ekrana, kameranın yeteneklerine, dünyanın ilk 4 GB RAM'e sahip telefonu olmasına, yenilen Zen arayüzüne ve 64 filo destekli işlemcisi videoda vurgulanmak istenen başka detaylar şekilde karşımıza çıkıyor.

:: Asus ZenFone 2 hakkındaki düşünceleriniz neler?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar