Yeni Surface 2, Windows 10'a Sahip Olacak!

Taze dedikodulara göre Microsoft şu aralar yeni bir Surface 2'nin devam modeli üzerinde çalışıyor ve Windows 8.1 ile gelecek olan cihazın Windows 10'a yükseltilmesine izin veriyor.

Google Haberlere Abone ol
Yeni Surface 2, Windows 10'a Sahip Olacak!

Yeni Surface 2, Windows 10'a Sahip Olacak! Mobil Tablet Taze dedikodulara nazaran Microsoft şu aralar yeni bir Surface 2'nin devam modeli üstünde çalışıyor ve Windows 8.1 ile istikbal bulunan cihazın Windows 10'a yükseltilmesine izin veriyor.26.03.2015 / 23:45

Winbeta'nın paylaştığı bilgilere nazaran Microsoft, ünlü Surface tablet bilgisayar serisinden tam manası ile vazgeçmiş değil ve yeni bir Surface 2 modeli ile arka geri gitmek niyetinde. Şirket 2013 senesinde Surface 2'yi çıkartmış ve Özgün Surface RT'ye nazaran önemli performans yükselişına sahne olunmasını sağlamıştı. Surface Pro 2 ile ortak çıkan alet alaka çekmeyi de başarmıştı.

Microsoft daha sonra Surface Mini üstünde çalışmaya başladı fakat resmi tanıtıma kısa bir zaman kala projeden vazgeçerek ürünü tarihe karıştırdı. Şirket çağımızda yeni bir Surface 2 modeli ile ilgileniyor ve alet Windows RT tabanlı olmuyor! Öte yandan fansız şekilde üretilecek bulunan tablet bilgisayar, Intel ATOM ve ya Intel Core M bu şeklinde düşük özelliklere sahip işlemciler ile gelecekmiş.

Windows 10'a Yükseltilebilecek!

İşin en sevindirici tarafı da yeni Surface 2 devam modelinin Windows 8.1 ön yüklü biçimde istikbal olması. Üstüne üstlük sistemi daha sonra Windows 10'a yükseltmek de olası olacak. BUILD etkinliğinden derhal evvela ve ya faaliyet sırasında duyurulması beklenen tablet bilgisayarın Surface serisi için yeni bir can damarı olması umut ediliyormuş.

Microsoft'un hususi etkinliği ise 29 Nisan tarihinde başlayacak.

:: Windows'un yeni Surface hamlesi işe fayda mı?

Yazan: Burçin Aygün
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar