Yeni Nesil Moto 360 Göründü

Motorola'nın sevilen akıllı saati olan Moto 360'ın yeni nesli kısa zaman sonra karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Lenovo CEO'su Yang Yuanqing sayesinde yeni prototip göründü.

Google Haberlere Abone ol
Yeni Nesil Moto 360 Göründü

Yeni Nesil Moto 360 Göründü Giyilebilir Teknoloji Akıllı Saat Motorola'nın sevilen akıllı saati bulunan Moto 360'ın yeni nesli kısa süre sonra karşımıza çıkacak bu şeklinde görünüyor. Lenovo CEO'su Yang Yuanqing yardımı ile yeni prototip göründü.20.03.2015 / 18:00

250 dolarlık fiyatı ile geçtiğimiz yılın enfazla sevilen akıllı saati bulunan Moto 360, Android Wear işletim sistemi ve şık dizaynı ile akıllı saat severleri memnun etmeyi başarmıştı. Daire şeklindeki yapısı ile geçen yılın akıllı saatlerinden ayrılarak normal saatlere benzemesi kullanıcıları mesut etmişti.

Çok sevilen bir aygıt olmasına karşın nerdeyse bir gündelik batarya performansına sahip olması cihazın tek menfi tarafıydı. Kısa süre öncelikle MWC 2015'de LG'nin yeni akıllı saati LG Watch Urbane ve Çin'li Huawei markasının ilk akıllı saati bulunan Huawei Watch karşımıza çıkmış ve iri haz toplamışlardı.

Sızan görsel ile ortak yeni prototip karşımıza çıkmış oldu, ilk bakılınca belli en iri detay ise cihazın sağ tarafında konumlandırılmış bulunan tuş. Birinci kuşak Moto 360'da ortada bulunan tuş, yeni prototip ile ortak ortada değil üst tarafa konumlandırılmış durumda. Tuşun üst tarafa alınması prototipin, Huawei Watch ile yoğun şekilde benzerlik taşımasına sebep olmuş.

Apple Watch'ın tüketicilere çıkacağı şu günlerde akıllı saat pazarı kızışmış durumda, akıllı saatler 2014 yılında popüler olmuş olsalar da asıl patlama 2015 yılında olacak bu şeklinde görünüyor bakalım sene boyunca karşımıza hangi akıllı saatler çıkacak.

:: İkinci nesi Moto 360'ı nasıl buldunuz?

Yazan: Arden Papuççiyan
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar