Xperia Z4'ün Ekran Boyutu Sızdı

Sony’nin merakla beklenen amiral gemisi Xperia Z4’ün ön paneli sızdı. Sızıntılar Xperia Z4’ün ekran boyutunu ve çözünürlüğünü de ortaya çıkarıyor.

Google Haberlere Abone ol
Xperia Z4'ün Ekran Boyutu Sızdı

Xperia Z4'ün Ekran Boyutu Sızdı Mobil Akıllı Telefon Sony’nin merakla beklenen amiral gemisi Xperia Z4’ün ön paneli sızdı. Sızıntılar Xperia Z4’ün ekran boyutunu ve çözünürlüğünü de ortaya çıkarıyor.19.03.2015 / 13:00

Samsung'un yenilikçi amiral gemisi Galaxy S6'yı duyurmasından sonra Sony'nin rekabet için nasıl bir hücum yapacağı merak konusu olmuştu. Xperia Z4 ile yakın sürede karşımıza çıkması beklenen Sony, amiral gemisi cihazı ile ilgili sızıntı haberlerin önüne iri oranda geçmeyi başarmıştı.

Geçtiğimiz hafta Render'ları ortaya çıkan Xperia Z4'ün bugün de ön paneli sızdı. Sızıntılara oranla Xperia Z4'ün ekran boyutu 5.2 inç boyutunda olacak. Ayrıca bu ekranın 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde 565 ppi kıymetine sahip olması bekleniyor.

Sony Xperia Z4; Snapdragon 810 yonga seti, 3GB LPDDR4 RAM ve yeni IMX230 sensorlü gerçek zamanlı HDR cazibe yapabilen kamera ile karşımıza çıkabilir. Bakalım ilerleyen günlerde Xperia Z4 konusu için daha net bilgiler ortaya çıkacak mı?

:: Xperia Z4'ten beklentileriniz neler?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar