Xperia Z4 Boyutları Belli Oluyor

Sony'nin sıradaki amiral gemisi akıllı telefonu Xperia Z4 için gelen dedikodu cihazın resmi boyutları hakkında bilgiler veriyor. Bakalım söylentiler doğru çıkacak mı?

Google Haberlere Abone ol
Xperia Z4 Boyutları Belli Oluyor

Xperia Z4 Boyutları Belli Oluyor Mobil Akıllı Telefon Sony'nin sıradaki amiral gemisi akıllı telefonu Xperia Z4 için gelen dedikodu cihazın resmi boyutları meselesi için bilgiler veriyor. Bakalım söylentiler doğru çıkacak mı?16.03.2015 / 19:00

Sony'nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu Sony Xperia Z4 meselesi için gelen bilgilere yenileri katıldı.

Bu senenin ikinci çeyreğinden evvela bütün detayları ile karşımıza çıkması beklenmeyen akıllı telefonun fiziksel boyutları da dikkat çekici oldu gibi.

Geçtiğimiz günlerde Geekbench veritabanında ortaya çıkan içerik ise Xperia Z4 bulunduğu düşünülen bir cihazın donanımsal niteliklerini ortaya çıkartmıştı.

Buna nazaran mühtemel Xperia Z4 akıllı telefon, Android 5.0.2 ile ortak ati ve daha önemlisi sekiz çekirdekli Qualcomm MSM8994 işlemci yonga setine, bir diğer deyişle Qualcomm Snapdragon 810'a sahip olacak.

Güncel amiral gemileri ile rahatlıkla kapışacağı da iddia edilen Z4 için paylaşımda bulunan @OnLeaks bambaşka detaylar da verdi.

Twitter paylaşımına nazaran Xperia Z3 kasasına benzer bir yapıda ati bulunan telefon nerede ise cihazla tıpkı boyutlarda. Xperia Z3'ün boyutları 146 x 72 x 7.3mm iken, Z4 için verilen değerler 146.3 x 71.9 x 7.2mm şeklinde. Kısacası iki telefon da birbirine epey bir benzeyecek.

Kamerası ile de öne çıkması beklenen yeni Xperia için beklemeye devam edeceğiz gibi.

:: Sony Xperia Z4 için beklentileriniz ne yönde?

Yazan: Burçin Aygün
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar