Xperia Z2'ye Lollipop Geldi

Sony amiral gemi modellerine güncelleme desteği sunmaya devam ediyor. Xperia Z3 için çıkan Android Lollipop güncellemesi, Xperia Z2 içinde dağıtılmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Xperia Z2'ye Lollipop Geldi

Xperia Z2'ye Lollipop Geldi Güncelleme Sony amiral gemi modellerine güncelleme desteği sunmaya devam ediyor. Xperia Z3 için çıkan Android Lollipop güncellemesi, Xperia Z2 arasında dağıtılmaya başladı.18.03.2015 / 10:45

Android işletim sisteminin son sürümü bulunan Lollipop'u üreticiler yavaş da olsa cihazlarına sunuyor. Bu üreticilerden biri bulunan Sony, Xperia Z3 ve Z3 Compact modelleri için sunduğu Lollipop güncellemesini bir önceki amiral gemi modeli Xperia Z2 arasında dağıtmaya başladı.

Google'ın yeni tasarım dili Material Design'a uyarlanan Sony'nin kullanıcı arayüzü birlikte kimi yeniliklerde getiriyor.

23.1.A.0.690 sürümüyle yayınlanan güncelleme takribî şekilde 1,2 GB boyutunda. Pilde iyileştirmeler sunan yeni güncelleme, yenilenen ekran kilidi, konuk modu ve yeni profiller Lollipop güncellemesinin getirdiği yeniliklerin bir kaçı.

Hali hazırda İskandinav ve Baltık ülkelerinde sunulan güncellemenin yakın sürede ülkemize de gelmesi bekleniyor. Güncellemeyi; Ayarlar>Cihaz Hakkında>Yazılım güncelleme bölümünden denetleyebilir ve yükleyebilirsiniz.

Ayrıca Sony'nin yaptığı izahatya nazaran firma, Xperia Z serinden diğer hiçbir modeline Android 5.0 Lollipop güncellemesi vermeyecek.

:: Xperia Z2 için Android Lollipop güncellemesi size geldi mi?

Yazan: Bekir Can Yumrutepe
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar