Xperia Cosmos'un Görüntüleri Sızdı

Sony’nin fotoğraf odaklı olması beklenen Xperia Cosmos cihazının görüntüleri ortaya çıktı. Xperia Cosmos’un ön kamerasında flaş olabilir.

Google Haberlere Abone ol
Xperia Cosmos'un Görüntüleri Sızdı

Xperia Cosmos'un Görüntüleri Sızdı Mobil Akıllı Telefon Sony’nin fotoğraf odaklı olması beklenen Xperia Cosmos cihazının görüntüleri ortaya çıktı. Xperia Cosmos’un ön kamerasında flaş olabilir.23.03.2015 / 12:00

Selfie'nin popüler olmasından sonra telefon geliştiricileri de bu sektörü bir sektöre dönüştürmek istemiş ve ön kamerası canlı akıllı telefonları ile karşımıza çıkmıştı. Selfie odaklı telefonlara Sony'nin de Xperia Cosmos cihazı ile ekleneceği bugün sızan görüntüler ile ortaya çıktı.

Xperia Cosmos Selfie odaklı olabileceği için çağdaş bir ön kameraya sahip olacak. Hatta Xperia Cosmos'un ön kamerasında bir tane flaş da olacak. Premium tasarıma sahip 5 Megapiksel ön kameralı ve LED flaşlı Xperia Cosmos'un Android 5.0 Lollipop ile gelmesi bekleniyor. Orta segmentte yer alacağı için Sony, Xperia Cosmos'da MediaTek işlemciye yer verebilir.

Henüz Xperia Cosmos'un donanım nitelikleri meselesinde bir bilgi bulunmuyor. Bakalım ilerleyen günlerde selfie odaklı alet meselesinde yeni bilgiler ati mi?

:: Selfie odaklı telefonlar meselesinde ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar